Technopat Sosyal'de Yapay Zeka Yorumlarına Yaklaşımımız Nasıl Olmalı?

Bunu soyledin diye degil, alakasiz konuda soyledin diye ban yemissindir, veya uslubun yanlistir. Dogru sozun katili usluptur derler.
Bana göre de senin uslubun yanlış. Ne olacak, sende ban ye o zaman. Sana göre yanlış bana göre doğru ne olacak? Bu mu çözüm? Forum sitesi böyle soyut, kişiye göre değişen algılarla yönetilmez. Forum kuralları somut, net anlaşılır olur. İnsanlar hakaret, küfür etmediği sürece her türlü fikrini belirtebilir. Forum sitelerinin temeli budur. Burada itaat et, yalakalık yap, ses çıkarma, hak arama, fikir belirtme, aykırı olma, koyun ol üzerine sistem oturtulmuş.

"Wikipedia'da internet forumunun tanımı : İnternet forumları veya mesaj panoları, insanların iletiler aracılığıyla tartışma yürütebileceği platformlardır."

Bana göre de senin uslubun yanlış. Ne olacak, sende ban ye o zaman. Sana göre yanlış bana göre doğru ne olacak? Bu mu çözüm? Forum sitesi böyle soyut, kişiye göre değişen algılarla yönetilmez.
Usluptan kasitin ne oldugunu bildigini dusunuyorum. Hangi mesajdan ceza aldigini bilmedigim icin net yorum yapamam ama dedigim seyi dikkatli okuduysan sadece usluptan ceza almissindir demedim.
Forum kuralları somut, net anlaşılır olur. İnsanlar hakaret, küfür etmediği sürece her türlü fikrini belirtebilir. Forum sitelerinin temeli budur. Burada itaat et, yalakalık yap, ses çıkarma, hak arama, fikir belirtme, aykırı olma, koyun ol üzerine sistem oturtulmuş.
Kurallar yeterince somut. Itaat et her yerde var. Kurallara itaat etmedigin her nokta da ceza alacaksin. Topluluklarda hayatinda ilk defa mi bulunuyorsun? Ses cikarma veya hak arama gibi bir durum söz konusu degil. Yanlis yerde ses cikariyorsun, yanlis yerde hak ariyorsun. Acarsin biletini itiraz edersin. Cezan gecince konu acarsin tartisirsin cezanin hakliligini ancak baska konulara gidip bu tarz şeyler yazmak hak aramak degil.

Ayrica konularina baktim da bu durumda olan sensin gibi duruyor. Butun dunya sana uymaliymis gibi bir beklentin var. Spesifik olarak “Cocuk yapmak cahillik mi” konunda. Kişiler konuyla alakali yorum yapmış olmalarina ragmen -ki baya alakali- mesaj kasmaya geldiysen git gibi cumleler kurmussun. Seninle benzer seyler dusunleyen herkesi konuyu anlamamakla itham etmissin. Ki konu dedigin bir cumle siz ne düşünüyorsunuz sorusu ve onun altinda bir tweet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00