Technopat Sosyal'deki Bilgin Kişiler

Technopat yöneticilerinden sonra da en bilgilisi bence odur.
Egoist biri olmayarak ve egoist kişilerden de hoşlanmayan biri olarak hayatımda hiçbir zaman bu şekilde bir amacım olmadı. Herkesin herkesten öğrenecek bir şeyi illa ki vardır, benim inancım da budur. Örneğin beni bir yazılım konusunda yazılımcı arkadaşlarımdan duyduklarım dışında teknik bir makale yazdığımı göremezsiniz ama özel olarak ilgilendiğim havacılık, konu dışı, bazı tarih konularında yardırabilirim. :)

Yine de insanlarda böyle bir intiba bırakmak hoş bir duygu, teşekkürler efenim. :)

Egoist biri olmayarak ve egoist kişilerden de hoşlanmayan biri olarak hayatımda hiçbir zaman bu şekilde bir amacım olmadı. Herkesin herkesten öğrenecek bir şeyi illa ki vardır, benim inancım da budur. Örneğin beni bir yazılım konusunda yazılımcı arkadaşlarımdan duyduklarım dışında teknik bir makale yazdığımı göremezsiniz ama özel olarak ilgilendiğim havacılık, konu dışı, bazı tarih konularında yardırabilirim. :)

Yine de insanlarda böyle bir intiba bırakmak hoş bir duygu, teşekkürler efenim. :)

Çok haklısınız mesela benim ondan öğreneceğim uçak bilgim varsa onun başka şeyleri var hayat böyle ilerler zaten. Öğretmenler mesela öğrenciler onlardan öğrenir öğretmenler onları öğrenip ona göre davranır :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı