Technopat Sosyal'deki Bilgin Kişiler

Otomobil konusunda beni de kat. Bilgim zirvelere oynar. Örnek veriyim dünyadaki çoğu otomobilin 0-100 ve Max hızlanmalarını ezbere bilirim mesela çoğunun. Yolda da ona göre yarış yaparım zaten.

Donanım olarak çok fazla birikim sahibiyim. Elimden günde onlarca toplama bilgisayar, laptop, telefon, donanım vb. ürün denetlediğim, sorunlarını bulup çözdüğüm için zengin bilgi dağcığına sahibim. Her türlü donanım sorunlarını çözebilirim.

Teknoloji her geçen gün gelişiyor ayak uydurmak, öğrenmek lazım

Eyvallah hocam, yani direkt bilgin denemez de işte çocukluktan beri sevdam ve muhtemel çalışma alanım olunca kendimi mümkün olduğunca donatmaya çalışıyorum, burada da dikkatimi çeken konularda zamanım oldukça yardım etmeye çalışıyorum.
Otomobil konusunda beni de kat. Bilgim zirvelere oynar. Örnek veriyim dünyadaki çoğu otomobilin 0-100 ve Max hızlanmalarını ezbere bilirim mesela çoğunun. Yolda da ona göre yarış yaparım zaten.
Hocam yanlış anlama ama onları motor hacimleri ve layoutlarıyla benim kardeşim de ezbere biliyor. Onlar otomobilin çok küçük bir kısmı, ufak bir genel kültür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…