Technopat Sosyaldeki Bug

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ardaglr04

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bornova ,İzmir
Daha fazla  
Windows XP'de kullanmıyorum, Google Chrome'da, Ayrıca Android sürümünde gelen bildirimlere girildiği zaman bildirim kendi kendine yok oluyor ve ne olduğunu görmek için illa bilgisayarı açmanız gerekiyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılan konulara yapılan yorumlara da bildirim gelmiyor. Konuyu açıyorum 2 yorum yapılmış. Yöneticilere bildirdim ama ne cevap geldi ne de düzeldi.

Bende de iPhone üzerinden cevap yazınca işletim sistemi ve tarayıcı simgesi gözükmüyor nedense.

Kullanmadığı şeyi insan niye söyler? Demek ki kullandığı yer var.
Söyleyemez diye kural mı var? Canı istedi söyledi. Veya XP mi kullanıyorsun sen gibi cümleler için önceden söylemek istedi. Şöyle yorumlar sizin gibi üyelere yakışmıyor. İyi okumanızı öneririm. Mesela Tapatalk'dan yazınca da XP işletim sistemi ile yazılmış gözüküyor...

Söyleyemez diye kural mı var? Canı istedi söyledi. Veya XP mi kullanıyorsun sen gibi cümleler için önceden söylemek istedi. İyi okumanızı öneririm. Mesela Tapatalk'dan yazınca da XP işletim sistemi ile yazılmış gözüküyor...
Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma oldu galiba Technopat Sosyalde XP kullanıyormuşum gibi gözüküyor. Windows 10 kullanıyorum. O yüzden xp kullanmıyorum dedim.

Söyleyemez diye kural mı var? Canı istedi söyledi. Veya XP mi kullanıyorsun sen gibi cümleler için önceden söylemek istedi. Şöyle yorumlar sizin gibi üyelere yakışmıyor. İyi okumanızı öneririm. Mesela Tapatalk'dan yazınca da XP işletim sistemi ile yazılmış gözüküyor...
Var. Soru soruyorsa sistemini belirtmek zorunda. Kullanmadığı sistemi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı