Technopat Sosyaldeki Bug

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var. Soru soruyorsa sistemini belirtmek zorunda. Kullanmadığı sistemi değil.
Olay bilgisayarla ilgili değil arkadaşım. Sistemle ilgili olsa inceleme konusu altında açmam. Technopat sosyal de bug var ve ben bunu bildiriyorum. Küçük resimde görüldüğü gibi bazı buglar var.

Sorun işletim sistemini hesaplayan script'le ilgili. Technopat Sosyal uygulaması çoğu telefonda Android yerine Windows XP ve Chrome ikilisi olarak görünüyor. Sorun script kaynaklı olduğu için profesyonel ve script'lerden anlayan birisi yoksa bu forumda yapımcı eklentiyi güncelleyene kadar da düzelmeyecektir.

Olay bilgisayarla ilgili değil arkadaşım. Sistemle ilgili olsa inceleme konusu altında açmam. Technopat sosyal de bug var ve ben bunu bildiriyorum. Küçük resimde görüldüğü gibi bazı buglar var.
Sistemle alakası yok ise niye XP olmadığını bildirme gereği duyuyorsunuz? Bug olması için bir kişi değil birden çok kişinin bu durumu yaşıyor olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona biz karar veririz. Sistemle alakası yok ise niye XP olmadığını bildirme gereği duyuyorsunuz? Bug olması için bir kişi değil birden çok kişinin bu durumu yaşıyor olması lazım.
Arkadaşım telefondan yazdım yazıyı, XP mi yüklü telefonda. Sitedeki bir hatayı belirttik diye niye bir anda karşıma geçiyorsun. Wheeler Man gayette güzel açıklamış. Sitenin yazıldığı kodlarla alakalı bir sorun var işte.Anlamadığınız dediğiniz kişiler söylediğime uygun cevap veren kişiler. Küçük resime baktın galiba XP ve Chrome kullanıyormuşum gibi gösteriyor oysaki alakası bile yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Tapatalk ya da Technopat mobil uygulaması ile yapılan yorumlarda işletim sistemi XP ya da soru işareti verebiliyor. Hatta kullanıcı Windows 10 kullansa bile bazen Windows 7 olarak gözükebiliyor. Diğer konularda da ifade edildiği gibi geliştiriciye bildirildiği. Geliştirici biraz...

Ayrıca gelişmeleri XenForo'nun sayfasından takip edebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı