Technopat Sosyal'deki en sevmediğiniz insan tipleri

Sorduğum sorunun cevabını eksik verip ortadan kaybolanlar. Örnek veriyorum a yı yapacaksın sonra b yi yapacaksın diyor. Hocam a yı yaptım b ne işe yarıyor nasıl yapacağım bilmiyorum diyorum. B şu işe yarıyor diyor gidiyor. E nasıl yapacam? Yazıyorum cevap da yok.

1.Technofix
2.Bilmiyorum.
3.Benden bahsediyorsun.
4.Vista fanboylarını unuttun.

1.Yalan söyleyenlerden nefret ederim.
2.Aynı kişi olan başka bir forumda farkli isim koyup başka biri olduğunu ispatlamaya çalışanlar.
3.İnsan isterse fanboy olsun ama yeter ki dürüst olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi yeni işlemci alacağım deyince hocam neden alıyorsunuz kalsın diyenlere sinirleniyorum.

Gamepower Rampage fanboyları her şeye ikisinden birini önermek zorundalar.

Birisinin sorununa yardım etmeme rahmen beni umursamaması ve benden çok sonra yazan kişinin yanıtını çözüm olarak işaretlemes
2- APK'yi Crack sananlar.
3- İşletim sistemi konusunda geriden gelenler, Windows 10 çıkar, windows 7 gelmiş geçmiş en iyisidir; Windows 11 çıkar Windows 10 en iyi işletim sistemi olur.
4- Genellikle "Konu Dışı" bölümünde tartışılan bir olayda umursanmam. Bir şey yazarı kimse umursamaz. Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum Technopat'ta.

Monster Notebook haterları.
Buyrun benim.

Monster Fanboy: Sen ne anlarsın? Clevo kasa kullanıyorsun. Seni pislik hain, ağlama.
Ben: Niye gerildin?
Monster Fanboy: Sus konuşma. Tongfang bozulmaz. Tongfang Allah'ın bir lütfu.
Ben: Bozulmaz mı diyorsun?
Monster Fanboy: Evet bozulmaz. Benimki bozulmadı. Sorun senin Clevo kasanda.
Ben: Monster sahibinin oğlu falan mısın?
Monster Fanboy: Ağlama seni Clevo kasalı manyak. Seni gereksiz mesajdan şikayet edeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…