Çözüldü Technopat Sosyal'e Giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Technopat Sosyal Bu linkten girmeye çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum;
1528481423455.png

Fakat kaydettiğim konulardan birine tıklayınca başarılı bir şekilde ulaşabiliyorum. Sosyal'in bu kısmına da arama yoluyla geldim. Kısacası Sosyal'in anasayfasına giremiyorum, çalışmıyor fakat diğer tüm konulara girebiliyorum.

Aynı sorunu Opera tarayıcısında ben de yaşıyordum. Diğer tarayıcılarda herhangi bir sorun olmuyordu. Çerezleri ve önbelleği sildikten sonra düzeldi. Verileri silerken zaman aralığını ''en baştan'' olarak belirleyin.

Bu verileri silince üye olduğunuz sitelerde tekrardan oturum açmanız gerektiğini belirtmek isterim.

Diğer tarayıcılarda girebiliyorum. Çerezleri silmeyi deniyorum şimdi.
Tarayıcıyı detaylı temizledikten sonra sorun çözüldü fakat neden olmuştur bu? Aklıma çok takıldı da.

Son düzenleme:
Tarayıcıyı detaylı temizledikten sonra sorun çözüldü fakat neden olmuştur bu? Aklıma çok takıldı da.
Çerezler ziyaret ettiğiniz siteler tarafından oluşturulur. Amacı internet deneyimini kolaylaştırmaktır.
Örneğin, girdiğiniz bir konudaki resim önbelleğe alınır, bir daha girdiğinizde önbellekteki resim sizi karşılar, o resim bir daha indirilmez.
Ancak çok şiştiği durumlarda böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı