Technopat Sosyal'e "sen de onu izle" butonu eklensin

Olsun mu?

• Olsun, site için faydalı olmuş olur.

• Bana farketmez zaten kimse beni izlemiyor.

• Olmasın, buna gerek yok.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
İzmit
Merhabalar, bir sitedeki ufak detayların o siteyi daha güzel kıldığını düşünüyorum. Bunun için naçizane bir önerim olacak.

Bence sağ üst taraftaki bildirim butonuna baktığımızda ve X kişisinin bizi izlediği haberini gördüğümüzde mesajın hemen altında "Sende onu izle" butonu çıkabilir. Böylece sizde onu izlemek istediğinizde kişinin profiline girmekle vakit kaybı yaşamamış olursunuz. Eğer istemezseniz oraya basmazsınız ve öylece kalır. Ayrıca bunun için ayarlar menüsünde "Butonu göster/gösterme" ve "Bildirimi gösterdikten sonra butonu 1 gün içinde pasifleştir" gibi ayarlar olabilir.

Çok gerekli mi, hayır fakat dediğim gibi ufak detaylar hoş olur diye düşünüyorum. Siz de ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet mantıklı.

Hocam ben "Techonpat Sosyale gelmesini istedikleriniz" diye konu açmıştım. Ortalama 6 sayfa cevap geldi ancak hiç birisi yerine getirilmedi.

Ancak güzel olurdu. Bunu yapmak isterler ancak XenFero üzerinden forum açıyorlar. Yani XenFero bu özelliği getirmediği sürece onlar da yapamaz galiba.

Kesinlikle katılıyorum.

XenFero abi kusura bakmasın da, belki 1 belki 2 satır kodluk iş diye tahmin ediyorum. Getiri versinler.
Tanımadığınız kişiyi tak diye izlemek pek bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Profiline girip, kim olduğunu anladıktan sonra izlemek daha mantıklı olabilir.
Dediğim gibi hocam, isteyen kişiler ayarlar menüsünden bu yeri pasif hale getirebilir veya tıklamayabilir. Kullanan kişiye kalmış bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…