Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur.@Staj Yapan Donanımcı
Eki Görüntüle 629771
Eki Görüntüle 629772
@Staj Yapan Donanımcı hocam orada watch in on you kısmı yanlış olmuş. Düzelttim.
Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur.@Staj Yapan Donanımcı
Eki Görüntüle 629771
Eki Görüntüle 629772
@Staj Yapan Donanımcı hocam orada watch in on you kısmı yanlış olmuş. Düzelttim.
Alttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim.
Rica ederim hocam. İnşallah.Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur.
Ne için de hocamAlttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim.
İlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım.Ne için de hocam![]()
Yok hocam Google Çeviri sağ olsun SS alırken çevirivermişİlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım.![]()
‘Seni gözüm tuttuİzleme özelliğinin faydası nedir? Arkadaşlık olayı gibi bir şey mi?
Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı.Hocam ben "Techonpat Sosyale gelmesini istedikleriniz" diye konu açmıştım. Ortalama 6 sayfa cevap geldi ancak hiç birisi yerine getirilmedi.
Ancak güzel olurdu. Bunu yapmak isterler ancak XenFero üzerinden forum açıyorlar. Yani XenFero bu özelliği getirmediği sürece onlar da yapamaz galiba.
Anladım hocam, sabırlı oluruz zaten de. Benim açtığım o konu üzerinden ortalama 4 ay geçti.Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı.
Hahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense‘Seni gözüm tuttu’ demek istediklerini eklediğin bir liste. Şu anki haliyle buna yarıyor.
Tutmayan da çıkabilir elbetHahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.