Olsa hiçbir artısı olmaz. Bence olmaması da zaten bir eksi değil.
Hatta takip etmek/izlemek forumda bile çok saçma. Hiçbir şey katmıyor foruma. ( Puan ödülü var ise bilmiyorum, bakmadım. )
Bu özellik yaygınlaştırılmalı. Mesela takip ettiğimiz kişilerin, sorularda verdiği cevapları vs. anasayfamızdan beğenebilelim mesela...
Bunun gibi şeyler artarsa, anlamı da artar.
@Staj Yapan Donanımcı sana hiçbir kastım yok İsteğine, tercihine saygı duyarım.
Bu yalnızca benim görüşüm.
Şakası bir yana, kullanışlı olabilir. Ama bundan önce izle özelliğinin ne kadar işlevli olduğunu da tartışmak gerek. Pek bir şeye yaramıyor gibi şu anki haliyle.
-De -da bağlaçları kelimeden çıkarıldığında cümlenin anlamı bozulmuyorsa ayrı yazılmalıdır diye biliyorum. "Sen onu izle" bence anlam karışıklığı yarattığı için birleşik tuttum, yanlışım varsa özür dilerim .
Haklısınız, izle butonunun şu an işlevli olduğu söylenemez, fikirleriniz için teşekkür ederim.
Şuan da herhangi bir faydası yok diye biliyorum. Sosyal medyadaki takipçi sayısı ile benzer bir işlevde. İleride bunun için ek puanlar getirilebilir belki. Dediğim gibi çok önemli değil, sadece siteye renk katar.
Şuan da herhangi bir faydası yok diye biliyorum. Sosyal medyadaki takipçi sayısı ile benzer bir işlevde. İleride bunun için ek puanlar getirilebilir belki.
Aslında pek sayılmaz.
Sosyal medyada takip ettiğinde fotoğraflarını, yaptıklarını vb. şeyleri görebiliyorsun.
Forumda sadece izleyen/izlenen sayın artıyor.