KS KS Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 2 Ağustos 2020 #21 Webcam kullanan insan dedi: @Staj Yapan Donanımcı Eki Görüntüle 629771 Eki Görüntüle 629772 @Staj Yapan Donanımcı hocam orada watch in on you kısmı yanlış olmuş. Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur.
Webcam kullanan insan dedi: @Staj Yapan Donanımcı Eki Görüntüle 629771 Eki Görüntüle 629772 @Staj Yapan Donanımcı hocam orada watch in on you kısmı yanlış olmuş. Düzelttim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.330 Makaleler 26 Çözümler 529 2 Ağustos 2020 #22 Webcam kullanan insan dedi: @Staj Yapan Donanımcı Eki Görüntüle 629771 Eki Görüntüle 629772 Genişletmek için tıkla... Alttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim.
Webcam kullanan insan dedi: @Staj Yapan Donanımcı Eki Görüntüle 629771 Eki Görüntüle 629772 Genişletmek için tıkla... Alttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 2 Ağustos 2020 #23 Staj Yapan Donanımcı dedi: Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnşallah. Emir M. dedi: Alttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim. Genişletmek için tıkla... Ne için de hocam
Staj Yapan Donanımcı dedi: Teşekkür ediyorum, eğer yöneticiler de kabul ederse eklenmesi güzel olur. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnşallah. Emir M. dedi: Alttaki görseli görmesem az kalsın kalp krizi geçirecektim. Genişletmek için tıkla... Ne için de hocam
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.330 Makaleler 26 Çözümler 529 2 Ağustos 2020 #24 Webcam kullanan insan dedi: Ne için de hocam Genişletmek için tıkla... İlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım.
Webcam kullanan insan dedi: Ne için de hocam Genişletmek için tıkla... İlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 2 Ağustos 2020 #25 Emir M. dedi: İlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Google Çeviri sağ olsun SS alırken çevirivermiş
Emir M. dedi: İlk dedim yabancı foruma Türkçe konu mu açtı sonra alttaki görseli gördüm rahatladım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Google Çeviri sağ olsun SS alırken çevirivermiş
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Ağustos 2020 #26 Blacksidemre dedi: İzleme özelliğinin faydası nedir? Arkadaşlık olayı gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... ‘Seni gözüm tuttu ’ demek istediklerini eklediğin bir liste. Şu anki haliyle buna yarıyor.
Blacksidemre dedi: İzleme özelliğinin faydası nedir? Arkadaşlık olayı gibi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... ‘Seni gözüm tuttu ’ demek istediklerini eklediğin bir liste. Şu anki haliyle buna yarıyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Ağustos 2020 #27 Webcam kullanan insan dedi: Hocam ben "Techonpat Sosyale gelmesini istedikleriniz" diye konu açmıştım. Ortalama 6 sayfa cevap geldi ancak hiç birisi yerine getirilmedi. Ancak güzel olurdu. Bunu yapmak isterler ancak XenFero üzerinden forum açıyorlar. Yani XenFero bu özelliği getirmediği sürece onlar da yapamaz galiba. Genişletmek için tıkla... Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı.
Webcam kullanan insan dedi: Hocam ben "Techonpat Sosyale gelmesini istedikleriniz" diye konu açmıştım. Ortalama 6 sayfa cevap geldi ancak hiç birisi yerine getirilmedi. Ancak güzel olurdu. Bunu yapmak isterler ancak XenFero üzerinden forum açıyorlar. Yani XenFero bu özelliği getirmediği sürece onlar da yapamaz galiba. Genişletmek için tıkla... Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.725 Makaleler 7 Çözümler 94 2 Ağustos 2020 #28 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, sabırlı oluruz zaten de. Benim açtığım o konu üzerinden ortalama 4 ay geçti.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Yeni sunucuya geçildikten sonra bir şeyler yapacaklarını okumuştum. Biraz sabırlı olmakta fayda var, CPanel 90 sıkıntı çıkarttı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, sabırlı oluruz zaten de. Benim açtığım o konu üzerinden ortalama 4 ay geçti.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 2 Ağustos 2020 #29 acv dedi: ‘Seni gözüm tuttu ’ demek istediklerini eklediğin bir liste. Şu anki haliyle buna yarıyor. Genişletmek için tıkla... Hahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense
acv dedi: ‘Seni gözüm tuttu ’ demek istediklerini eklediğin bir liste. Şu anki haliyle buna yarıyor. Genişletmek için tıkla... Hahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Ağustos 2020 #30 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense Genişletmek için tıkla... Tutmayan da çıkabilir elbet Kimmiş onlar diye sorası geliyor insanın
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Hahaha benim gözümün tuttukları hiç beni tutmuyor nedense Genişletmek için tıkla... Tutmayan da çıkabilir elbet Kimmiş onlar diye sorası geliyor insanın