Muhakkak bir üye uyarır veya raporlar.Hocam ama hata yaparken başkalarını yanlış yönlendirebiliyorlar kimsenin 10.000 TL'sini Power Boost'a vermesini istemem.
Muhakkak bir üye uyarır veya raporlar.Hocam ama hata yaparken başkalarını yanlış yönlendirebiliyorlar kimsenin 10.000 TL'sini Power Boost'a vermesini istemem.
Her yeni üye konuya da yeni olmuyor![]()
Hocam ama hata yaparken başkalarını yanlış yönlendirebiliyorlar kimsenin 10.000 TL'sini Power Boost'a vermesini istemem.
Aynen öyle.Hocam zaten bilgili üyeler uyarıyorlar, kızgın atıyorlar, rapor seçeneği kullanıyorlar.
Bana kalırsa böyle bir şeye gerek yok. Hata yaparak öğrenebilir. Belirli durumlarda sıkıntılı olabiliyor fakat bizlerin uyarısı ile bu hatasını düzeltebiliyor
Birçoğumuz buraya geldiğimiz de bu kadar bilgi sahibi değildik![]()
Merak etmeyiniz biz geriye kalan kısmı hallediyoruzSonra millet Monster ve Casper alıyor. Evet, gene aynı mesele. Bazıları çok edepli ama bazıları...
Power Boost kötü bir marka olabilir, eğer spesifik sorunlu bir modeli önerilmediyse, sistemi toplayan kişi incelemelerine bakar bütçesine bakar hoşuna giderse alır. Ben kullanmadığım için iyi/kötü yorum yapmıyorum bu tip markalar hakkında. Bence bu forumdaki üyelerin hep bir ağızdan, yeniliğe kapalı yorumlar yapması daha büyük problem. İnsanlar yanlış da yönlendirebilir, çok doğaldır siz bir makale yazmıyorsunuz kendi kişisel hesabınızdan öneride bulunuyorsunuz, her seçim alıcıyı bağlar.Haklısınız tabii ama nedense kötü önerilerde bulunanlar hep 5, 6 mesajı olanlar falan.
Ya gerçekten bilgili birisi foruma yeni katıldıysa?
Powerboostu örnek olarak söyledim.Power Boost kötü bir marka olabilir, eğer spesifik sorunlu bir modeli önerilmediyse, sistemi toplayan kişi incelemelerine bakar bütçesine bakar hoşuna giderse alır. Ben kullanmadığım için iyi/kötü yorum yapmıyorum bu tip markalar hakkında. Bence bu forumdaki üyelerin hep bir ağızdan, yeniliğe kapalı yorumlar yapması daha büyük problem. İnsanlar yanlış da yönlendirebilir, çok doğaldır siz bir makale yazmıyorsunuz kendi kişisel hesabınızdan öneride bulunuyorsunuz, her seçim alıcıyı bağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.