GT 1030 ama GDDR5
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Technopat; sitesi olsun YouTube adresi olsun beğendiğim, sık sık uğradığım mecralardan ama özellikle Technopat Sosyal yani bu konuyu oluşturduğum site çok fena bağımlılık yapabiliyor. Hele ki o gün için güzel konular açılıyorsa ya da saran türden muhabbetler varsa daha da keyifli olabiliyor. Bunu biraz önce LoL oynarken sırf buradaki konulara cevap yetiştirmek için öldüğüm zamanlarda oyunu aşağıya almamla ve akabinde bazen cevap vermek uzun sürebildiği için AFK kaldığım gerekçesiyle takım arkadaşlarımdan yediğim küfürler neticesinde fark ettim. Zaten LoL'ü şu sıralar bırakmayı düşünüyorum mutlu ettiği kadar bazen üzebiliyor toksik oyunculardan dolayı. Tabi bunu çok önceden fark ettim ama yine de oynamak isteyebiliyor insan. Technopat Sosyal bazılarımız için bağımlılık olsa bile en azından LoL kadar kötü bir bağımlılık değil. En basitinden burada kurallara uyduğunuz sürece kimse size küfür etmez ya da banlanmazsınız. Tabii yanlış bilgi vermişseniz ya da dil kurallarına uymamışsanız o başka.
Hayırlı sosyaller.
Hayırlı sosyaller.