Technopat Sosyal'in en sevdiğiniz özelliği

Kurallarından ötürü temiz olması.
"Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" kuralı gibi saçma kurallar dışında.
Haklısınız. Bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz, yanlış yazdığını farketmiyoruz tabii. Tak 1 saat veya 1 gün uyarı. Bir arkadaşımızı discorddan arkadaş eklemek için discordunu istedim. 12 saat ya da 1 gün uyarı yedim.

Haklısınız. Bir arkadaşa yardım etmeye çalışıyoruz, yanlış yazdığını farketmiyoruz tabii. Tak 1 saat veya 1 gün uyarı. Bir arkadaşımızı discorddan arkadaş eklemek için discordunu istedim. 12 saat ya da 1 gün uyarı yedim.
Yanlışı çoğaltıyormuşuz.

1-) Bu siteye sorununu çözmek için gelen Türkçe kurallarını umursamadan yazar ise takılmaması. Zaten 2015'de bir insan üye olup yoctopat olarak kaldı ise 2015'de sorununu çözüp gitmesi. Ancak uzun süreli kalıp bildiği konulara yardım edecekse sosyal kurallarını öğrenmek zorunda kalması.
2-) Düzeltme sistemi. Benim ####### üyeliğim de var. Hatta Technopat Sosyal'e çok benziyor ancak düzeltme sistemi yok. Yani sadece Technopat Sosyal'de düzeltme sistemi var.
3-) Siteye ilk girdiğim günlerde ortada minidump olmadan sürücü güncelleyin dediği için ceza alıyordum. Bu nedenle sinirleniyorurdum. Ancak şu günlerde minidump analiz etmeyi öğreniyorum ve mavi ekran konularına herkes gibi minidump istiyorum. Yani zamanla forumda bir şeyler öğreniyorsun. Ben hata kodlarını araştırıp anlamaya çalışıyordum ancak zamanla hata kodu değil minidump oluşup oluşmamasını ve minidumpun önemli olduğunu öğrendim.
4-) Üyelerin ve konuların onaylanması. Örneğin. Konu sebebi mizah ve eğlenceye benzeyip konu dışı mı? Moderetör mizah ve eğlence diye değiştiriyor. Aynısı yazım yanlışları ve yanlış başlık içinde geçerli.
5-) İkinci hesap açınca 3 gün içinde bam. "Üyeliğiniz reddedilmiştir"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı