Technopat Sosyal'in geldiği nokta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemez. Yese bile devletle uğraşmaya değmez.
Alakası yok, devletle uğraşacağın bir sistem yok. Sistemi bilmeden nasıl çalıştığınıda bilemezsin.
Kaldı ki anne, baba hatta diğer akrabaların kimlik numaralarına ulaşmak hiç de zor değil. Herkesin cebinde şöyle en az 10 kimlik numarası var.
O zaman devletin ya da dışarıda ki tüm organlarda farklı TC ile gezelim. Kontrolü yapılır endişe etmeyin. 55'li 60'lı amcaları teyzeleri elekten geçirebilecek bir kaç kişi bunun üstesinden gelir.
Çeşitli yerlerde yapıldığını biliyoruz. Çok aptalca geliyor. Kişisel olarak tanıdığım ve benden isteyen neredeyse herkese veririm. Ki bu da önüne gelenin üye olmasıyla kabaca eşdeğer.
Aptalca değil gayet mantıklı. Önüne gelen iti kopuğu üye edersen allta ki madde devreye girer. Buda öyle her önüne gelen zibidiyi foruma almayacaksın demektir. İnce eleyip sık dokunacak, üyelerde seçkin üyeler gibi kalacak. Luzümsuz database şişirecek, teknoloji forumunda mastürbasyon konularıyla troll gezecek üyelere ihtiyac olmayacak demektir.
Çok saçma. Babanız suç işlediği için idam edilmeniz güzel fikirse kabul.
Babamı babam olarak ben seçmedim, sende seçmemişsindir diye tahmin ediyorum farklı bir durum yoksa. Ama kefil olacağım adamı ben seçtiysem 'kefalet' denen ifadenin ne olduğunu burada anlayabiliyoruz. Bilmediğin adama havuzda kefillik beklerken 'gel maymun kardeş' demeyeceksin. Eleme kriteri olacak.
İkinciden farkı ne?
Yazmaya yoruldum. Yukarıda yazdıklarıma bakınız.
SEO'ya fazla takıyorlar maalesef.
Nereye taktıklarını tam olarak anlayamadım ama adaletli olunsun kâfi.

Bence 18 yaşından önce Technopat'a girmememiz lazım. Gereksiz konu açmamamız lazım.

Alın az inceleyin neden bu hale geldiğini anlarsınız. O değil 2021'de daha iyiydi.

SEO'ya fazla takıyorlar maalesef.
Başlık yüzünden değil, "2x8 ya da 16 en iyi performansı alabileceğim RAM önerisinde bulunabilirmisiniz." soru ekini ayrı yazmadığınızdan ve soru işareti bırakmadığınız için uyarı almışsınız.

Bu tarz konuları aylar önce de açtık, üstüne moderatör arkadaşlar ile bile tartışıldı bu konu. Size katılıyorum, bir teknoloji forumunda göze batabilecek çok saçma konu var. Geçen gün açılan ''ramazan davulcusu'' konusu inanılmaz saçmaydı, hiç bir gerekliliği olmayan bir konuydu. O arkadaş teknoloji forumuna muhabbet etmeye giriyorsa yeni bir kategori açılsın da görmeyelim o tarz konuları, herkesin dini kendine. Ayrıca benim anlamadığım ayrı bir konu var, din konularını, siyaset konularını onaylayan arkadaşlar tartışma, kavga ile sonuçlanacağını bildiği halde neden onaylıyor ? Şimdi diyecek olabilirsiniz ''nereden biliyorsun tartışma çıkacağını?'' biz Türkiye de yaşıyoruz hocam, şu ana kadar açılan her o tarzda bir konu tartışmaya sebebiyet verdi. 35 Yaşında ki çok sevdiğim tanıdığım bir abim bu foruma sürekli girer çıkardı, kendisi bilgisayarcı, maalesef son 1 aydır girmiyormuş saçma din, siyaset konuları yüzünden. Mesela bazı arkadaşlarla Ukrayna ve Rusya savaşı daha başlamadan 20 gün önce ki soğuk savaşı ele alan bir konuyu konuşmuştuk bir konuda, ortalama 25 sayfa bir etkileşim ortaya çıktı. Ama ne eğlenceli ne de bir anlam ifade eden konulara 6-10K izlenme geliyor, bizim Türk insanı gerçekten bu tarz boş işlere yönelmeyi Teknolojiye göre daha fazla tercih ediyor. Tabii bunların yanında saçma troll konuları da var, adam 5 konu açmış, bir konusunda 30 yaşında bir konusunda asker, bir konusunda üniversite okuyacak ne olduğu belli değil yani. Özellikle fan konuları inanılmaz sıkıyor beni, bir platformu veya bir markayı hayatı gibi koruyan var ya. Arkadaşlar siz şaka mısınız ? daha geçen gün Steamin arayüzünü sevdiğim için oyunlarımı oradan alıyorum diye Epic Games kullanan arkadaşlar beni küçük emojilerle linçledi

''Razer mı Steelseries mi?'' Konusu için bir şey diyemem ama diğerleri gerçekten saçma ve ayrıca bunlar yakın süre önce açılmış olanlar. Bir de bunların eski ve devam eden halleri var maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…