Bu tarz konuları aylar önce de açtık, üstüne moderatör arkadaşlar ile bile tartışıldı bu konu. Size katılıyorum, bir teknoloji forumunda göze batabilecek çok saçma konu var. Geçen gün açılan ''ramazan davulcusu'' konusu inanılmaz saçmaydı, hiç bir gerekliliği olmayan bir konuydu. O arkadaş teknoloji forumuna muhabbet etmeye giriyorsa yeni bir kategori açılsın da görmeyelim o tarz konuları, herkesin dini kendine. Ayrıca benim anlamadığım ayrı bir konu var, din konularını, siyaset konularını onaylayan arkadaşlar tartışma, kavga ile sonuçlanacağını bildiği halde neden onaylıyor ? Şimdi diyecek olabilirsiniz ''nereden biliyorsun tartışma çıkacağını?'' biz Türkiye de yaşıyoruz hocam, şu ana kadar açılan her o tarzda bir konu tartışmaya sebebiyet verdi. 35 Yaşında ki çok sevdiğim tanıdığım bir abim bu foruma sürekli girer çıkardı, kendisi bilgisayarcı, maalesef son 1 aydır girmiyormuş saçma din, siyaset konuları yüzünden. Mesela bazı arkadaşlarla Ukrayna ve Rusya savaşı daha başlamadan 20 gün önce ki soğuk savaşı ele alan bir konuyu konuşmuştuk bir konuda, ortalama 25 sayfa bir etkileşim ortaya çıktı. Ama ne eğlenceli ne de bir anlam ifade eden konulara 6-10K izlenme geliyor, bizim Türk insanı gerçekten bu tarz boş işlere yönelmeyi Teknolojiye göre daha fazla tercih ediyor. Tabii bunların yanında saçma troll konuları da var, adam 5 konu açmış, bir konusunda 30 yaşında bir konusunda asker, bir konusunda üniversite okuyacak ne olduğu belli değil yani. Özellikle fan konuları inanılmaz sıkıyor beni, bir platformu veya bir markayı hayatı gibi koruyan var ya. Arkadaşlar siz şaka mısınız ? daha geçen gün Steamin arayüzünü sevdiğim için oyunlarımı oradan alıyorum diye Epic Games kullanan arkadaşlar beni küçük emojilerle linçledi