U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #1 Technopat Sosyal ana sayfasını yenilerken tüm kategoriler aşağıdaki gibi gözüküyor. Sürekli olarak yenilesem de kategori adları yana kaymış bir biçimde gözüküyor. Bunun sebebi nedir?
Technopat Sosyal ana sayfasını yenilerken tüm kategoriler aşağıdaki gibi gözüküyor. Sürekli olarak yenilesem de kategori adları yana kaymış bir biçimde gözüküyor. Bunun sebebi nedir?
KS KS U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #11 Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF Ribozom dedi: Attığım resimde yanda bulunuyor işte. Genişletmek için tıkla... İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Ribozom dedi: Farklı tarayıcılarda aynısı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor. Artı 0 Eksi
Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF Ribozom dedi: Attığım resimde yanda bulunuyor işte. Genişletmek için tıkla... İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Ribozom dedi: Farklı tarayıcılarda aynısı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Haziran 2020 #12 unnamedington dedi: Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yanlış anlamışım pardon. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... O zaman ben yanlış anlamışım pardon.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 24 Haziran 2020 #13 Güncellemeler esnasında olabiliyor arkadaşlar. Geçmişte de olmuştu. Yanılmıyorsam yine bundandır. Bende düzgün ayrıca. Artı 0 Eksi
Güncellemeler esnasında olabiliyor arkadaşlar. Geçmişte de olmuştu. Yanılmıyorsam yine bundandır. Bende düzgün ayrıca.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Haziran 2020 #14 unnamedington dedi: Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Firefox kullanıyorum ama bir sorun yok. @Recep Baltaş , @MF . Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor. Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben de Firefox kullanıyorum ama bir sorun yok. @Recep Baltaş , @MF .
KS KS U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #15 SideWinder dedi: Bende düzgün ayrıca. Genişletmek için tıkla... Şu anda bende de düzeldi gibi. Bahsettiğniz gibi güncellemeden dolayı kısa süreliğine yaşanmış olabilir. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Bende düzgün ayrıca. Genişletmek için tıkla... Şu anda bende de düzeldi gibi. Bahsettiğniz gibi güncellemeden dolayı kısa süreliğine yaşanmış olabilir.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 24 Haziran 2020 #16 Düzelttik. Artı 0 Eksi