- Makaleler
- 27
Technopat Sosyal ana sayfasını yenilerken tüm kategoriler aşağıdaki gibi gözüküyor. Sürekli olarak yenilesem de kategori adları yana kaymış bir biçimde gözüküyor. Bunun sebebi nedir?
İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor.Attığım resimde yanda bulunuyor işte.
Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor.Farklı tarayıcılarda aynısı oluyor mu?
O zaman ben yanlış anlamışım pardon.Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF
İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor.
Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor.
Ben de Firefox kullanıyorum ama bir sorun yok. @Recep Baltaş , @MF .Yöneticiler bu durum hakkında bizi bilgilendirebilirler mi? @MF
İşte tam olarak bende ve diğer kişilerde de yaşanmasını belirtiyorum. Sizde bir sorun bulunmuyor.
Mozilla Firefox ve Google Chrome'da da aynısı meydana geliyor.
Şu anda bende de düzeldi gibi. Bahsettiğniz gibi güncellemeden dolayı kısa süreliğine yaşanmış olabilir.Bende düzgün ayrıca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.