2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 7 Temmuz 2023 #41 Önemli Biri dedi: O kurallar sayesinde gereksiz insanlar azalıyor her geçen gün. Forumun kalitesi bu şekilde yükseltilir. Genişletmek için tıkla... Ben de zaten kurallarin hafif oldugundan dem vurmustum, eskiden forumda uye olanlar bilir cezalari saatlik degil gunluk verirdik.
Önemli Biri dedi: O kurallar sayesinde gereksiz insanlar azalıyor her geçen gün. Forumun kalitesi bu şekilde yükseltilir. Genişletmek için tıkla... Ben de zaten kurallarin hafif oldugundan dem vurmustum, eskiden forumda uye olanlar bilir cezalari saatlik degil gunluk verirdik.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.970 Çözümler 11 7 Temmuz 2023 #42 LahmacunSeben dedi: Onu anlamak için kendisinin yaşını açık açık belirtmezse ban yemez kolay değil yani. Genişletmek için tıkla... Belirtince de bir şey olmuyor ki. 2-3 gün önce 12 yaşında olduğunu söyleyen birini raporladım ama hiçbir şey yapılmadı.
LahmacunSeben dedi: Onu anlamak için kendisinin yaşını açık açık belirtmezse ban yemez kolay değil yani. Genişletmek için tıkla... Belirtince de bir şey olmuyor ki. 2-3 gün önce 12 yaşında olduğunu söyleyen birini raporladım ama hiçbir şey yapılmadı.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Temmuz 2023 #43 Ben de anlamadım bir türlü bu sitede çocukları çeken bir şeyler var.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.613 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #44 FalconPolat dedi: Ben de anlamadım bir türlü bu sitede çocukları çeken bir şeyler var. Genişletmek için tıkla... Aramalarda üstte çıkması olabilir.
FalconPolat dedi: Ben de anlamadım bir türlü bu sitede çocukları çeken bir şeyler var. Genişletmek için tıkla... Aramalarda üstte çıkması olabilir.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #45 Forum düzeni mesaj kasma üzerine olduğu için seviye haliyle düşüyor.
Marmaragrandhill54 Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #46 iKayraOnur dedi: Herkesin yardıma ihtiyacı olabilir teknoloji hakkında. Bu tarz bir genellemede bulunmak bence yanlış. 10 yaşında olup forumdaki çoğu kullanıcıdan yararlı olabilecek bir kullanıcı da olabilir, 17 yaşında olup saçma konular açan biri de olabilir. Genişletmek için tıkla... @samet54o
iKayraOnur dedi: Herkesin yardıma ihtiyacı olabilir teknoloji hakkında. Bu tarz bir genellemede bulunmak bence yanlış. 10 yaşında olup forumdaki çoğu kullanıcıdan yararlı olabilecek bir kullanıcı da olabilir, 17 yaşında olup saçma konular açan biri de olabilir. Genişletmek için tıkla... @samet54o
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.561 1 Şubat 2024 #47 Tek büyük benim heralde forumda benim yaşıtlar artık forumlara takılmıyor anlaşılan.