Technopat Telefon Deneyimleri ve Tavsiyeler

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum,

Bu başlık altında kullandığımız telefonları ve deneyimlerimizi yazarak telefon alacak arkadaşlara tavsiyelerde bulunalım diye düşündüm. Şu an kendim de telefon seçim sürecindeyim o yüzden geri dönüşler şahsım için de önemli Ben başlayayım:

3.5 yıldır Samsung Galaxy J2 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar kamera ve hafıza haricinde çok memnundum ama artık ihtiyacımı karşılayamaz oldu. Sanırım ihtiyara veda etmenin zamanı geldi, genel puanım: 5/10

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 3-4 senedir casper VIA v3 kullanıyorum başlarda memnundum tam fiyat performans ancak şu aralar yeni telefona geçme zamanının geldiğini anladım kamera idare eder ama hafıza ve şarj oldukça kötü ama 500tl idi aldığımda pişman değilim.

Öncelikle herkese merhaba .
Ben Xiaomi Redmi 5 kullanmaktayım telefonumdan memnunum pahalı bir marka değil kamerası çok iyi ve kesinlikle kasmıyor . Puanım : 9/10

Yaklaşık 10 aydır Galaxy S9 kullanıyorum şarja sürekli tak çıkar yapmama rağmen bataryası hala sağlam her türlü oyun ve uygulamayı kasmadan donmadan hızlı bir şekilde çalıştırıyor ön kamera biraz kötü olsa da arka kameranın kalitesi ve düşük ışık performansı harika telefonun çerçevelerinin çok ince olması gerçekten çok güzel bir tek son gelen Android Pie sürümünü pek beğenemedim onun dışında 10 numara 5 yıldız.

Note 6 Pro. Telefondan memnundum ta ki Redmi Note 7 duyurulana kadar. Redmi Note 7'yi bekleyin gidipte bu telefonu almayın.

Moto G5S Plus kullanıyorum ve memnunum. Şu sıralar daha iyi modeller var önermem ama bu telefonun kötülüğünden değil. Kamera düşük ışıkta kötü, pil günü çıkarıyor, oyun performansı normal.

1 yıldır casper via m2 kullanıyorum. Aklınıza gelebilecek her açıdan rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…