Technopat Telefon Deneyimleri ve Tavsiyeler

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum,

Bu başlık altında kullandığımız telefonları ve deneyimlerimizi yazarak telefon alacak arkadaşlara tavsiyelerde bulunalım diye düşündüm. Şu an kendim de telefon seçim sürecindeyim o yüzden geri dönüşler şahsım için de önemli :) Ben başlayayım:

3.5 yıldır Samsung Galaxy J2 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar kamera ve hafıza haricinde çok memnundum ama artık ihtiyacımı karşılayamaz oldu. Sanırım ihtiyara veda etmenin zamanı geldi, genel puanım: 5/10 :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
10 aydır iPhone 6s kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Sadece yaz aylarında beta kullandığımdan dolayı bataryasını bozuldu biraz eskisine göre daha kötü garantiden yararlanıp değiştirmeyi düşünüyorum. Batarya haricinde çok memnumum dediğim gibi. Telefonu denizde kayalıklardan yanlışlıkla düşürmeme rağmen ve kılıfsız sadece çok çok küçük bi vuruk o da ilk vurup temas ettiği yer orası hasar gördü sağlamlık olarakta 10/8 iyi dayanıklı. Uygun fiyata temiz bulunursa tavsiye ederim alabilirsiniz.
 
Galaxy S7'yi 3 seneye yakındır kullanıyorum. İlk aldığımda birtakım önemli sorunları vardı (Şarja takılı değilken açılmama, kilitlenip yirmi dakika sonra açılma gibi) ancak 2 ay kadar sonra tamamen düzeldi yazılım güncellemeleri ile. Allah nazardan saklasın, iyi telefon. Android 8 de almış ama yapmadım ben 7 kullanıyorum. Bir sene daha kullanmayı planlıyorum.
 
Yaklaşık 3 yıldır iPhone 6S kullanıyorum daha 2 yıl daha gider gibi duruyor. Aslında bazen kaşıntı tutuyor değiştiresim geliyor da alışveriş diyeti mi diyorlar ne diyorlar işte onu yapmaya çalışıyorum yani elimdeki iş görmez hale gelene kadar kullanmaya devam ediyorum. Boşa para harcamaya gerek yok. 6S bugün alınır mı derseniz 2. el temiz belki alınır çünkü 2 yıl daha gider gibi görünüyor. Ancak batarya yenilemek şart bataryası çok kötü.

Vallaha bu alışveriş diyeti işi de normal yemek diyetinden daha zor sürekli teknolojik bir şeyler alasım geliyor diyeti bir bozsam neler alacağım neler :).
 
1 yıldır J7 PRO kullaniyorum memnunum. Ekrani, kamerasi ve muazzam bataryası beni gayet memnun etti. Şu an fiyatı 1500 TL, ben ise 1150 T L fiyatına almıştım şimdiki fiyatıyla alinacak bir model değil.

Gayet stabil bir telefon, 1 yıldır çok nadir ara sira takilma yaşadı genel olarak çok stabil. Bataryasi 3600 boyutunda full ağır kullanimda bile 1 günü çıkarıyor. Kamerasi da fiyatiha göre çok iyi, düşük ışıkta kötü, gündüz iyi. Oyun performansi yetersiz ağır oyunlarda GPU yetersiz kaliyor, PUBG bir ara indirdim denedim kasiyordu ve kare atlamalari fazla meydana geliyordu oyunu silmek zorunda kaldim.

Oyun için normal olarak alinacak bir model değil, ben oyun oynamıyorum zaten. Kamerasi biraz daha hızlı odak yapsaydi ve OIS olsaydi işimi daha fazla görürdü ama o da bu fiyat seviyesinde bu özelliklerin olmasi imkansız. Telefon ayrıca oldukça serin çalışıyor.

Telefonun eksileri: Kapasitif tuşlarda ışıklandırma yok, parmak izi okuyucusu çok yavaş, ağır oyunlarda GPU yetersiz, hızlı şarj desteği yok, bildirim ledi yok (bu pej önemli değil AOD var çünkü).

Bu telefona puanim 10/8.
 
Samsung Galaxy J6+ kullanıyorum. Kamerasına gündüz aşık oluyorum, gece nefret ediyorum. Oyun oynamadığım, telefonu zorlamadığım için işlemcinin vs. düşük olması şuan sorun değil. Ekran büyük, 720P olmasına rağmen hoş.
Puanım: 8/10
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı