quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #21 269184 dedi: Farklı düşünceye sahip yorum atarak dikkat çekmek istemiş, aslında sizi trollemiş ama anlamamışsınız bence. ))) Genişletmek için tıkla... Umarım.
269184 dedi: Farklı düşünceye sahip yorum atarak dikkat çekmek istemiş, aslında sizi trollemiş ama anlamamışsınız bence. ))) Genişletmek için tıkla... Umarım.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 23 Temmuz 2019 #22 Nerden nereye vardı, Konu
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 23 Temmuz 2019 #23 Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada.
Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 23 Temmuz 2019 #24 LeViAcKeRMaN dedi: Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu konuda haklısın ama yapcak Bir şey yok.
LeViAcKeRMaN dedi: Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu konuda haklısın ama yapcak Bir şey yok.
quintie10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 1.471 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2019 #25 LeViAcKeRMaN dedi: Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum [emoji1783] 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada. Genişletmek için tıkla... Tam böyle sıkı takip ettiğim, yardımcı olmak istediğim bir konudan bildirim geliyor, bir de ne göreyim, gri bir kutunun içinde "Cevap yazma izniniz bulunmuyor." yazıyor. Çok sinir bozucu oluyor.
LeViAcKeRMaN dedi: Bazı kurallar çok sert ama. Ben bile o kadar dikkat ediyorum ama yine ceza alabiliyorum [emoji1783] 2 saat ceza almak da kötü bir şey bu arada. Genişletmek için tıkla... Tam böyle sıkı takip ettiğim, yardımcı olmak istediğim bir konudan bildirim geliyor, bir de ne göreyim, gri bir kutunun içinde "Cevap yazma izniniz bulunmuyor." yazıyor. Çok sinir bozucu oluyor.