Technopat Tur süper!

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.289
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim bedava tatile hayir der ki? Bu arada 1 dakika ban alabilir miyim moderatör bey?
Görmedim sanmayın, tüm tatil isteklerine dönüş yapıyoruz. Maalesef, tatillerimiz artık 1 haftadan başlıyor. Sebebi ise artan talep. Dilerseniz 1 haftalık tatilinizi verebilirim.
Sömestr için planlarınız var mı hocam?
İsteyen herkese 2 hafta tatil planlıyoruz, ücretsiz olacak.

Ben 70 defa tatile çıktım, böyle bir şey yok. İlk çıktığımda çok şaşırdım. Sanırım o zamanlar @Murat5038 moderatördü. Özellikle @UBerk adında arkadaşın bana önerdiği tatil yerleri çok güzeldi. Geçen yanlış bilgiden önerdi @UBerk onu da yedim, 1 gün tadı damağımda kaldı. Umarım bu yazıdan sonra güzel bir tatile çıkarım. Tatilde da ve de yemeyi çok özledim.

1599342752003.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 70 defa tatile çıktım böyle bir şey yok. İlk çıktığım da çok şaşırdım. Sanırım o zamanlar @Murat5038 moderatördü. Özellikle @UBerk adında arkadaşın bana önerdiği tatil yerleri çok güzeldi. Geçen yanlış bilgiden önerdi @UBerk onu da yedim 1 gün tadı damağım da kaldı. Umarım bu yazıdan sonra güzel bir tatile çıkarım. Tatilde da ve de yemeyi çok özledim.

Eki Görüntüle 659261
Ben 76 kere çıktım. Kapışalım mı :D

Görmedim sanmayın, tüm tatil isteklerine dönüş yapıyoruz. Maalesef, tatillerimiz artık 1 haftadan başlıyor. Sebebi ise artan talep. Dilerseniz 1 haftalık tatilinizi verebilirim.

İsteyen herkese 2 hafta tatil planlıyoruz, ücretsiz olacak.

Tatil nerede olacak? Technopat ülkesinin hangi şehri?

Ben 70 defa tatile çıktım, böyle bir şey yok. İlk çıktığımda çok şaşırdım. Sanırım o zamanlar @Murat5038 moderatördü. Özellikle @UBerk adında arkadaşın bana önerdiği tatil yerleri çok güzeldi. Geçen yanlış bilgiden önerdi @UBerk onu da yedim, 1 gün tadı damağımda kaldı. Umarım bu yazıdan sonra güzel bir tatile çıkarım. Tatilde da ve de yemeyi çok özledim.

Eki Görüntüle 659261
Onu öneren ben değildim ama olsun :D Sonuçta önerilmiş. Siz de kabul etmişsiniz. Bu arada yine yanlış yazmışsınız "-de" ve "-da" eklerini :D

İstediğiniz herhangi bir yer, fark etmez. :)
Hocam, bu fırsatçılık ama. Kısa tatiller, doluluk yüzünden elden gidiyor. Konu açıp şikayet edeceğim sizi. (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı