Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 6 Eylül 2020 #31 UBerK dedi: Onu öneren ben değildim ama olsun sonuçta önerilmiş. Siz de kabul etmişsiniz. Bu arada yine yanlış yazmışsınız "-de" ve "-da" eklerini . Genişletmek için tıkla... İflah olmam ben arkadaş 1 yıl ban atın gene unutup "-de" ve "-da" birleşik yazacağım. Azerbaycan gramitiği ile karıştırıyorum.
UBerK dedi: Onu öneren ben değildim ama olsun sonuçta önerilmiş. Siz de kabul etmişsiniz. Bu arada yine yanlış yazmışsınız "-de" ve "-da" eklerini . Genişletmek için tıkla... İflah olmam ben arkadaş 1 yıl ban atın gene unutup "-de" ve "-da" birleşik yazacağım. Azerbaycan gramitiği ile karıştırıyorum.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 6 Eylül 2020 #32 Böyle konular olmazdı. Ne oldu sana Technopat? Daha kaçıncı versiyonu çıkacak acaba bu işin.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 6 Eylül 2020 #33 nnca dedi: Eki Görüntüle 659271 Böyle konular olmazdı. Ne oldu sana Technopat? Daha kaçıncı versiyonu çıkacak acaba bu işin. Genişletmek için tıkla... Çok eğlenceli!
nnca dedi: Eki Görüntüle 659271 Böyle konular olmazdı. Ne oldu sana Technopat? Daha kaçıncı versiyonu çıkacak acaba bu işin. Genişletmek için tıkla... Çok eğlenceli!
Damda DAMD2 T800 Decapat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 781 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne ise o 6 Eylül 2020 #34 nnca dedi: Eki Görüntüle 659271 Böyle konular olmazdı. Ne oldu sana Technopat? Daha kaçıncı versiyonu çıkacak acaba bu işin. Genişletmek için tıkla... En azından Ultra Mega süper saçma değil.
nnca dedi: Eki Görüntüle 659271 Böyle konular olmazdı. Ne oldu sana Technopat? Daha kaçıncı versiyonu çıkacak acaba bu işin. Genişletmek için tıkla... En azından Ultra Mega süper saçma değil.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 6 Eylül 2020 #35 XDXDXDXD dedi: Çok eğlenceli! Genişletmek için tıkla... Öyle, öyle gerçekten. Oralet içelim yarın, parka gideriz sonra da.
XDXDXDXD dedi: Çok eğlenceli! Genişletmek için tıkla... Öyle, öyle gerçekten. Oralet içelim yarın, parka gideriz sonra da.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 6 Eylül 2020 #36 nnca dedi: Öyle, öyle gerçekten. Oralet içelim yarın, parka gideriz sonra da. Genişletmek için tıkla... Cips kola? Kahvaltıda ban yiyen. dedi: En azından Ultra Mega süper saçma değil. Genişletmek için tıkla... Boyunuz yaşınıza göre normal mi?
nnca dedi: Öyle, öyle gerçekten. Oralet içelim yarın, parka gideriz sonra da. Genişletmek için tıkla... Cips kola? Kahvaltıda ban yiyen. dedi: En azından Ultra Mega süper saçma değil. Genişletmek için tıkla... Boyunuz yaşınıza göre normal mi?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 6 Eylül 2020 #37 Memnun kaldığınıza sevindik. Eğer denemek isteyenler olursa bu konudan bizimle iletişime geçebilir.