Technopat Üniversitenize Geliyor!

Liselere gelmiyor musunuz? :D

Maalesef :)

Üniversitelerden ziyade Youtube kanalınızda da eğitim veremez misiniz ? Hem aboneniz artar hem de bilmediğimiz hir çok bilgiyi sizlerden öğreniriz

Immm...zaten YouTube kanalımızdaki her video eğitim niteliğinde değil mi ? Yine de 2015 ve 2016 içinde daha çok rehber video hazırlayacağımızı belirtmek isterim.

Maalesef :)

Immm...zaten YouTube kanalımızdaki her video eğitim niteliğinde değil mi ? Yine de 2015 ve 2016 içinde daha çok rehber video hazırlayacağımızı belirtmek isterim.
Aslında haklısınız ama daha çok ürün inceliyorsunuz ve tanıtıyorsunuz. Terimler, çalışma mantığı, ne nedir şeklinde videolar demek istemiştim. Yeni videolarınızı bekliyoruz :)

Merhaba,

Technopat olarak bu yıl MSI ile birlikte üniversitelerde temel PC eiğitim vermek, ufak turnuvalar düzenlemek ve üniversitelerdeki okurlarımızla bir araya gelmek istiyoruz.

Eğer İstanbul içerisinde bir üniversitede okuyorsanız ve bizi üniversitenizde ağırlamak istyorsanız üniversitenizde etkinlik düzenleyebilecek kulüp üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

E-posta adresimiz:

Kod:
etkinlik@technopat.net

Sevgiler
Liselere gelebilirseniz Kocaeli'ye de bekleriz. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı