Technopat üye gözlemi

Hangimiz sizi rahatsız ettik veya sinirlendirdik? Hem yazıdan hiçbir şey anlaşılmıyor.

Ben "Masaüstü Bilgisayarlar" bölümünde belli bir bilgiye sahibim, bilmediğim konulara yazmam. Mesela daha bilgili olduğum "konsol" bölümüne daha çok yazıyorum bu normal bir şey. Ve bilmediğim şeylerde yorum yapmam ve bilenleri etiketlerim, ki bu da doğal bir şey. Herkesin her bölümde bilgisi olmasına imkan yok.

Ayrıca neden böyle bir konu açma gereği duydunuz?

Ayrıca neden böyle bir konu açma gereği duydunuz?
Yüksek ihtimal dikkat çekmek ve tartışma yaratmak için açılmış bir konu. Ayrıca diğer üyelerin de dediği gibi kısa sürede yapılmış bu gözlemler sağlıklı olmayabilir.

Yüksek ihtimal dikkat çekmek ve tartışma yaratmak için açılmış bir konu. Ayrıca diğer üyelerin de dediği gibi kısa sürede yapılmış bu gözlemler sağlıklı olmayabilir.
Ben 6 ayımı geçirdim fakat böyle bir inceleme yapamam. Genel bir yorum yapmak için en az 2 sene geçmesi lazım ki değişen şeyleri ve üyeleri görmüş olursunuz.

Bu tür üyelerden daha çok mesaj ve begeni kasmak için yazılan şeyi gördüğü halde aynısını 50.kez tekrar yazan kişiler bol, onlara tilt olmamak elde değil.

Eski bir üye olsanız dediğinize katılırdım ama, 17 günlük üye iken ne görmüş olabilirsin ki?
Dediğim gibi en az 2 sene lazım. 6 ay geçiren ben değişimi göremiyorum, görmek için uzunca bir süre geçmeli. 17 gün bu yorumu yapmak için çok çok az bir süre.

Eleman sorununa çözüm bulamayınca sinirlenmiş, gitmeyin üstüne

Burası bir platform ve sadece teknik konulardan ibaret olmayan bir platform. Herkes istediği gibi takılabilir, sorgulamak üyesinden yöneticisine kadar kimseye düşmez.

Katılıyorum. Moderasyon ve yönetim ile ilgili değişimler oldu gördüğüm kadarı ile ama onun da sebebini biliyorum. Neyse birazdan moderatörler gelir kilitler konuyu.
Üyelerdeki değişimleri kast ettim. Bu yorumu yapan kişi @Jira gibi uzun süre geçirmiş biri olsa yine anlayacağım, ama sırf sorunu çözülmemiş diye bu konuyu açmak haklı bir serzeniş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…