Technopat üye gözlemi

Açılan konulara her fırsatta göz gezdiririm. Bir arkadaşımız sorar "5000 TL'ye APU sistem önerisi" veya "Ekran kartının hangisi iyi?" diye. Böyle basit konulara hemen Technopat adayı üyeler yazarlar. Mübarek tecrübe fışkırır. Basitlikten öteye geçmeyen körelmiş bilgiler verilir. Ama konu sistemsel, sıkıntılı bir durum olunca bu hacker arkadaşları göremeyiz. Bu Ultra hacker arkadaşlar ancak ilkokul çocuklarının bile güldüğü konularda Technopat'lık yarışı verirler.
Hangimiz sizi rahatsız ettik veya sinirlendirdik? Hem yazıdan hiçbir şey anlaşılmıyor.

Ben "Masaüstü Bilgisayarlar" bölümünde belli bir bilgiye sahibim, bilmediğim konulara yazmam. Mesela daha bilgili olduğum "konsol" bölümüne daha çok yazıyorum bu normal bir şey. Ve bilmediğim şeylerde yorum yapmam ve bilenleri etiketlerim, ki bu da doğal bir şey. Herkesin her bölümde bilgisi olmasına imkan yok.

Ayrıca neden böyle bir konu açma gereği duydunuz?

Ayrıca neden böyle bir konu açma gereği duydunuz?
Yüksek ihtimal dikkat çekmek ve tartışma yaratmak için açılmış bir konu. Ayrıca diğer üyelerin de dediği gibi kısa sürede yapılmış bu gözlemler sağlıklı olmayabilir.

Yüksek ihtimal dikkat çekmek ve tartışma yaratmak için açılmış bir konu. Ayrıca diğer üyelerin de dediği gibi kısa sürede yapılmış bu gözlemler sağlıklı olmayabilir.
Ben 6 ayımı geçirdim fakat böyle bir inceleme yapamam. Genel bir yorum yapmak için en az 2 sene geçmesi lazım ki değişen şeyleri ve üyeleri görmüş olursunuz.

Eleman sorununa çözüm bulamayınca sinirlenmiş, gitmeyin üstüne :D

Burası bir platform ve sadece teknik konulardan ibaret olmayan bir platform. Herkes istediği gibi takılabilir, sorgulamak üyesinden yöneticisine kadar kimseye düşmez.

Katılıyorum. Moderasyon ve yönetim ile ilgili değişimler oldu gördüğüm kadarı ile ama onun da sebebini biliyorum. Neyse birazdan moderatörler gelir kilitler konuyu. 😁
Üyelerdeki değişimleri kast ettim. Bu yorumu yapan kişi @Jira gibi uzun süre geçirmiş biri olsa yine anlayacağım, ama sırf sorunu çözülmemiş diye bu konuyu açmak haklı bir serzeniş değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı