Technopat üye gözlemi

Körelmiş bilgi ne alaka? Basit bir donanımsal sorun varsa cevabını verecek olay bu illa cevap vermesi için üst düzey bilgiye sahip olması gerekmiyor. Üst düzey bilgisi yok diye cevap vermemeli diyorsan saçmalamaktan öteye gitmediğinin farkında ol.

O modem muhabbetini çözdüm. İlgin için teşekkür ederim. Kendinizi boşa yormayın.
Modem değil.

Rapor bekliyorum.

İlgine teşekkür ediyorum ama oyunu komple kaldırdım.

Şimdi egoyu biliyorum. Ego; Ankara da hizmet veren halk otobüsleri. Kibri de şimdi burada senden öğrendim.
Aklı sıra espri yapmaya çalışıyorsun herhalde. Şimdiden söyleyeyim hiç komik değilsin. Bana mantıklı bir cevap vereceğine hala agresif ve saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Demek ki dediklerim doğru. :)

Aklı sıra espri yapmaya çalışıyorsun herhalde. Şimdiden söyleyeyim hiç komik değilsin. Bana mantıklı bir cevap vereceğine hala agresif ve saldırgan tavırlar sergiliyorsun. Demek ki dediklerim doğru. :)

Çevremdeki insanlarda bilir espri yapmadığımı ve komik biri olmadığımı. Amacım espri değil. Peşin hüküm verip kafana göre üstten konuşan birine başka bir cevap tarzı bilmediğim için öyle yazdım. Sende beni affet. Affola.
62 mesajın var daha. Neyi gözlemledin?

Sende haklısın bayağı bir mesaj yazmam gerekirdi.

Bu kadar ukalalığın amacı ne? En kısa cevabı söyleyeyim sana o zaman. Beğenmiyorsan, çıkış butonu orada.
1611234864005.png

Çevremdeki insanlarda bilir espri yapmadığımı ve komik biri olmadığımı. Amacım espri değil. Peşin hüküm verip kafana göre üstten konuşan birine başka bir cevap tarzı bilmediğim için öyle yazdım. Sen de beni affet. Affola.
Peşin hüküm verdiğim falan yok. Yukarıda kullandığınız üslup, hal ve hareketleriniz bende bu gözlemi uyandırdı. Kullandığınız kelimeler hiç hoş kelimeler değil. Forum üyeleri ile alenen dalga geçmişsiniz. Hiç hoş değil dediğim gibi. Yapmayın böyle şeyler. Herkes her konuda bilgili olacak değil. Bunun için insanları aşağılamak, hor görmek iyi bir şey değil. Vazgeçin bu hareketlerden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı