Technopat Üyeleri Katman Listesi

Konuda ayrı bir emek var. Güzel ve hepsini sonuna kadar okuduğum liste oldu. Ayrıca düşüncelerin içinde ben teşekkür ederim. Moderatör listesinden sonra üye listesi de iyi olmuş. :D

@Teru, herkesin kendi listesini konu altına yapması güzel fikir hocam. Yarın sınavımdan sonra oturup ben de bir liste yapmaya çalışayım. :D Benim listede moderatörler de olacak. :p

@wraxos woo Tek başıma yapabilirim. 121 tane üye için tek tek yazı yazabiliyorsam bunu da yapabilirim. Moderasyonu yormaya gerek yok. Yeterince yoğunlar zaten gün içinde.
@Yoneistaken Sizi ekledim. Maalesef liste sonuna çünkü o maddeleri tek tek düzeltecek mecalim kalmadı mazur görünüz.
@Teru Ben de sizi burada görmeyi beklemiyordum.
@SerdarT35 Sıralamayı alfabetik düzeyde yaptım. Kimsenin yerinin yanlış olduğunu sanmıyorum son iki üye hariç.

@UmutMelihAkyol Konunun kimyasını bozmamanızı isterim açıkçası bu listenizi yaparken. Beni zan altında bırakmış olursunuz bu durumda maalesef.

Ben de ekleme yapmak istiyorum. Kendisi cimcime denilerek önce anime kızına dönüştürüldü. Sonra elektrikli abaküsüne veda etti. Elektrikli abaküsü, profil fotoğraflarındaki gifleri görünce kastığı için F katmanına koyuyorum. Tabi elektrikli abaküsü var deyip geçmemek lazım çünkü THY'yi satın alacak kadar parası olup onun yerine Technopat'ta moderatörlerle kavga edip ban yememe challenge oynuyor. Umarım kendisini yeni yılda da Technopat'ta 874693 ismiyle değil Sakuya Izayoi ismiyle görürüz. Gördüğünüz yerde cimcime diyerek eskileri yad edebilirsiniz.

🙁
65. @Yutka46 : Kızmayın ama ilk gördüğümden beri nickinizi Yufka46 olarak okuyorum.
Yufka mı? 🤣🤣 Şu kısmı alıntılamak için ne dertler çektim bir bilsen. Telefonla kasa kasa 1 saat sürdü ya.

İtiraf edeyim @Mustafa.Kaan ana hesabım veya yan hesabım değil fakat benim öğrencim sayılır kendisi. Daha 50 çözümü varken bulunduğu kuyudan çekip çıkarmıştım. Ondan sonra elde ettiği başarılar beni gerçekten gururlandırdı.

@490836 hocam, konularını düzenli takip ettiğim ilk kişiydi bu forumda. Oyun ile ilgili konularda büyük emeği var. Keşke burayı temenni bırakmasaydı.

Eline sağlık hocam, @YüzbaşıJohnPrice F olmalıydı onun dışında çok iyi bir liste olmuş.

Son düzenleme:
@Sakuya Izayoi A Tier olmak cidden üzdü.
1764964983436.png
İletişimi kesmeyelim, bir "SSS Tier'a" kasmak istiyorum.

Bayağı kapsamlı olmuş. Beklemiyordum. Genel olarak aktif çoğu kişi bulunduğu için güzel konu, herkesin konuda ek olarak kendine göre bir liste yapmasını da çok isterdim.

Tanıdığım kadarıyla yapayım:

@Lejant beğeni adamı ve Linux tayfadan; kendisini severim. A+

@Loyalty571 ve @metehanaa ikisi de S+. Forumdaki dinî konularda İslam'ı savunan güzel kalpli insanlar.

@UmutMelihAkyol oyun adamı. İncelemeleri detaylı ve güzel, önerileri güzel. A++

@Eldrithc ne kadar farklı görüşlerde olsak da fikirlerimizi paylaştığımızdan A. (Valorant ateistleri ile aynı seviyede olmadığından şükür.)

@Michael_Kaiser mousepad adamı ve genel önerilerde kaliteli şeyler öneriyor; arada Linux ve din konularında beğeni atıyor. S.

@Sakuya Izayoi ve @AREYsan Linux ve fumocular. İkisi de son zamanlarda pek aktif değiller, severim kendilerini. A+

@TeamOFMind Müslüman (gizli ateist ve ragebait bence). Müslüman olan birisine yakışmayacak söylemler ve fikirleri savunuyor D.

@He stole my money teknoloji önerilerinde çoğu konuya hâkim. "bu adam önerdi mi düzgün önermiştir." diyebileceğim birisi A++.

@Deiinzz önerileri ve din konularındaki katkıları sebebiyle S+.

@Vorthionz kendisiyle yeni tanıştık. Anime, manga seviyor benim gibi. A+

@Bayram Tempest kendisinden Linux'la ilgili çok şey öğrendim. Ondan S.

@Maomao Bayram Hocam için dediğim, maomao için de geçerli. S.

@MakaveliThe90s Linux konusunda bilgili ve güzel Rice'ları var A

@779221 Linux adam. Linux'ta bilmediğim bir yere denk gelirsem mashiro hocamı etiketlerim A++

@MelihÖzer bilgisayar adamı. Bilgisayar konusunda kendisine güvenim tam A+

Aklıma gelenlerden böyle bir liste çıktı. Unuttuğum varsa özür dilerim.
😇

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı