Ofiste bilgisayarı açtıktan sonra ilk işim oluyorTeknoloji sevdalısı, insanlara yardım edip karşılığında hiçbir şey beklemeyen bir avuç insanız özünde.
Sosyal'in göz göre göre körelmesine karşı, her gün şuraya belki birinin sorununu çözerim, daha iyi tavsiyede bulunurum diye giriyorum. Kimse beni zorlamıyor veya bundan para da kazanmıyorum ama benim bu tutumuma tabiri caizse sopayla karşılık veriliyor. Üzücü.
Düşüncelerimi ve Sosyal'den uzaklaşacağımı belirtmek için başlattım konuyu.
Elbette herkes düşüncesini belirtilip "sosyalleşebilir" ama birbirinizi galeyana getirmeyin.
Sağlıcakla
1 ölür, 1000 dirilir gözüyle bakıldıkça daha çok kemik üyeler kaybedilecektir. Son zamanlarda özellikle bunun eksikliği gözden kaçmıyordur kimseden.Teknoloji sevdalısı, insanlara yardım edip karşılığında hiçbir şey beklemeyen bir avuç insanız özünde.
Sosyal'in göz göre göre körelmesine karşı, her gün şuraya belki birinin sorununu çözerim, daha iyi tavsiyede bulunurum diye giriyorum. Kimse beni zorlamıyor veya bundan para da kazanmıyorum ama benim bu tutumuma tabiri caizse sopayla karşılık veriliyor. Üzücü.
Düşüncelerimi ve Sosyal'den uzaklaşacağımı belirtmek için başlattım konuyu.
Elbette herkes düşüncesini belirtilip "sosyalleşebilir" ama birbirinizi galeyana getirmeyin.
Sağlıcakla.
Son olarak da imzasında aktif Nazi propagandası yapan birini son iki haftada üç kez rapor etmeme rağmen kimsenin umurunda olmaması, bende umut bırakmamıştır.
Kullanıcının o cevabı hak ettiğini düşünmüyorum. Çöp diyebilirsiniz ama neden çöp olduğunu açıklamanız gerekir. Sizin 8 yıllık teknoloji geçmişiniz olabilir ama bu size, kimseye faydası olmayan, tek kelimelik bir cevap yazma hakkını vermez. Biz bu hakkı kendimizde de görmüyoruz. Siz 8 yıl önce Intel mi AMD mi diye sorduğunuzda tek kelimelik, işe yaramaz bir cevap almadınız. Bu yüzden "bize göre" fazlasıyla kolay olan konuları bile ayrıntılı açıklamaya çalışıyoruz. Çünkü herkes her şeyi bilmek zorunda değil, zaten bu yüzden sizi/bizi adam yerine koyup soru soruyor, adam akıllı da cevap bekliyor. Yeteri ilgiyi gösteremiyorsak konuya hiç müdahil olmayalım daha iyi.8000 TL'ye PC Toplama isimli konunun sahibi, kendisine konu içinde onlarca öneride bulunulmasına rağmen marka bilgisayar linki paylaşıp "bu nasıl, bunu alayım mı?" diye soruyor ve ben "Çöp." cevabını verdiğim için "Gereksiz Mesaj" uyarısı alarak ceza yiyorum. Verilen onca öneriden sonra inatla link paylaşan konu sahibine, bana ceza veren bu şahıs kendisi nasıl bir cevap verirdi acaba, bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim.
Tekrar rapor edin, ben ilgileneceğim.Son olarak da imzasında aktif Nazi propagandası yapan birini son iki haftada üç kez rapor etmeme rağmen kimsenin umurunda olmaması, bende umut bırakmamıştır.
İsabet olduBenden mi bahsediyor acaba ?