"Kopya çekme tavsiyesi" adı altında bir arkadaş konu açmış bende bu yapmak istediği şeyin yanlış olduğunu çalışması çabalaması gerektiğini güzel uygun bir dille anlattım. (merak eden arkadaşlarımız konuya bakabilir.) arkadaşımız belki çaresizlikten veya ne yaparım ederim de güzel not alırım demek istemiş olabilir, bence burada suçu en düşük arkadaş konu sahibi, fakat şöyle bir baktım konuya yazılan yorumlara 3 sayfa olmuş halen daha (çekme diyenleri tenzih ederim.) uç kutusuna yaz, silgiye yaz, tahtaya, masaya yaz. ya arkadaş adam kopya çekmek istiyorum diye yanlış hatalı, bana göre uygunsuz, bir konu açmış yanlış bir şey yapmak istiyor diğer forum üyelerinin %90'ı yanlış olan şeye yön gösterip akıl veriyor, hatta arkadaşın birisi üşenmeyip İnternetten öğrenci masa resmi indirip yan tarafına da paintte çizim yapıp o resmi koymuş bak buraya yaz kopyayı öğretmen gelince masayı şöyle çekersin böyle kapatırsın, arkadaşımız suç işleyecek çoğunluk ön ayak olup daha da akıl verip teşvik ediyor, inanılır gibi değil, konu dün saat 22:00'de açılmış halen daha kilitlenmemiş, o masaya çizim yaparak akıl veren arkadaşta "zaten yanlış bir konu olsa moderatörler konuyu onaylamazdı" diye yazmış, yani moderatör onayladıysa kesin doğru.
Bende dedim yarın öbür gün "banka soymak istiyorum yardım edin" diye konu açsam bana da şöyle yap böyle yap diye akıl verecek misiniz.
Bana göre bu gibi sağlıksız, yararsız hatta zararlı ve boş konular kesinlikle onaylanmamalı, farz edelim onaylandı sonrasında hiç mi okunmuyor bu yazılan çizilenler, millet orada hatalı olan, suç unsuru teşkil eden konuyu tartışıyor konu açılalı 18 saat olmuş yetkililerden tık yok.
Kapatın şu konuyu artık hatta kapatmayıp komple silerseniz daha doğru olur, ama tabi ki en doğrusunu o konuya onay veren yetkili kişi bilir, belki ileride konuyu okuyup yararlanmak isteyecekler çıkabilir.