Technopat Üyelerine ve Yönetimine Mesajımdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilinçsiz bir kullanıcının sorduğu soruya cevaplar verirsiniz ve "Çöp." demek ilk bakışta kaba görünebilir kabul ediyorum. Lakin ilk mesajımda belirttiğim gibi, konuyu baştan sona okuyorum. Farklı farklı kişiler tavsiyelerde bulunmuş ve o bütçeye göre çok daha iyi seçenekler sunulmuş. İnatla onları göz ardı ederek, "bu nasıl, şunu alayım mı?" demek bana inatlaşmak, vaktini ayırıp o kadar sistem toplayan insanı hiçe saymak olarak gözüktü.
Cevabım da baştan savmak için değil, bizzat linke girip vasat altı 8000 liralık sisteme 1050ti koyulan bir kasayı gördüğüm içindi, aksi halde cevap vermek zahmetine zaten girmezdim diğer pek çok sistem toplama konusunda olduğu gibi.

Rapor sistemine girmek bile istemiyorum, gerçekten. Ayrıca belirtmeliyim ki, yazdığım yüzlerce kelimelik ilk mesajımın kanıtlamaya çalıştığı şey benim "Çöp." yazmamın doğru olup olmadığından çok daha öte bir şeydi. Canınız sağ olsun.

Son düzenleme:
Kilitlenmedi mi bu konu hala? Demek av sezonu açıldı sosyalde Şu ergence “Konu terk” veya sanki herkes moderatörmüş gibi ufak bir cevap yazıp sonuna “Konu kilit” yazan tipler biraz azalsa keşke. Adamın cevabı yanlış bir de Konu dışı konuları açıkçası beni çok rahatsız etmez. Çünkü konu dışı yani çok da dert değil uymuyorsa yazmazsın olur biter. Zaten saçma konu kendini belli ediyor Fakat şu son cevabı yazıp konu kilitlemek veya sadece senin yazmanı engelleyip adil ortamı yok etmek huyu biraz fazla burda. Keyifle zaman geçirmek gerek burada. Umarım geçirmeye devam ederiz ne diyeyim

Zamanında sizinle çok gereksiz bir tartışmaya girmiştim bir şey bilmediğim. Konuşmanızdan şimdi anlıyorum doğru söylediğinizi. hatta belki hatırlıyorsunuzdur sanırım İ3 8100 ve Ryzen 5 2600X konusuydu. İ3 8100'ü savunup durmuştum şöyle böyle diye. Neyse tartışmayı boşverelim. Sanırım Temmuz aylarındaydı. Gerçekten bazı yerleriniz ciddi anlamda çok haklı. Oysa ki mesajı beğenmeyi bırak bu sistemi düşüneceğim yazmak bile yeterli ama ne yapıyor konu sahipleri N11'den atıyor Turbox sistemi arkadaşlar 1500 TL'ye bunu buldum içinde İ7 var alınır mı veya gidiyorlar Teknobiyotik'ten anakartı saçma sapan sistemler atıyorlar. Yapacak bir şey yok. Ben bile bıktım artık sistem toplamaktan ve toplamayacağım gibi. Mesaj sayısı falan gereksiz şeyler bunlar tabii ki daha fazla olunca insanın güveni artıyor o üyeye ama bazıları İntel sistem öneriyor hemen AMD sistem önereni boşver kafasında.
Arkadaşın konusuna en az 10 kişi yazmış kopya çekme böyle şöyle çalış diye. Demek ki olmuyor. Neden aynı şeyi 10-15 kişi tekrarlıyor? Bu arada mesajımı iyi okumamışsın. Ayrıca kopya çekmek ile banka soymayı bir arada tuttuğun için de tebrik ederim. Tekrar okuman dileğiyle iyi sosyaller dilerim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…