@Blacksidemre itiraf etmeyip de çoklu üyelik cezası olanlar da var. O sadece itiraf etmiş. Onunki çoklu üyelik sayılmaz aslında, aktif kullandığı hesap sayısı 1.
Toplam ceza puanına yansımamasına rağmen neden çoklu üyelik cezasından 100 puan aldığım gözüküyor? Bundan önceki birleştirilen hesabımdan kalanlar sayılmıyor sanırım?
Bakın mesela çok güzel bir konu buldum. Yanlış saymış olabilirim ama bu konuya yazan 5 kişinin de hesabı kapatılmış. Sonrasında hesap açmalarında sakınca yok.
Bakın mesela çok güzel bir konu buldum. Yanlış saymış olabilirim ama bu konuya yazan 5 kişinin de hesabı kapatılmış. Sonrasında hesap açmalarında sakınca yok.
@Blacksidemre itiraf etmeyip de çoklu üyelik cezası olanlar da var. O sadece itiraf etmiş. Onunki çoklu üyelik sayılmaz aslında, aktif kullandığı hesap sayısı 1.
Birkaç ay önce birini görmüştüm. İsmi "Silinen üye xxxxxx" şeklindeydi. Orada sayı vardı. Muhtemelen üye numarasıydı. Bence hala üye silme var ama kesin bir bilgim yok.
Sınırsız ban atınca gerçekten sınırsız atıyorlarsa (hesap kapatmıyorlarsa) hayır. Açamaması lazım.