A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Eylül 2020 #41 AsosyalGNC’in kullanıcı adı silinen üye xxxx olarak değiştirildi. Hala siliniyor.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 9 Eylül 2020 #42 Allah'a şükür hepsini aldım.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Eylül 2020 #43 acv dedi: AsosyalGNC’in kullanıcı adı silinen üye xxxx olarak değiştirildi. Hala siliniyor. Genişletmek için tıkla... Ne oldu ona, bilginiz var mı? Hatırlıyorum onu. Hala buralardaysa çaktırmadan bana söylerseniz sevinirim.
acv dedi: AsosyalGNC’in kullanıcı adı silinen üye xxxx olarak değiştirildi. Hala siliniyor. Genişletmek için tıkla... Ne oldu ona, bilginiz var mı? Hatırlıyorum onu. Hala buralardaysa çaktırmadan bana söylerseniz sevinirim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 9 Eylül 2020 #44 cengover_ekin dedi: Ne oldu ona, bilginiz var mı? Hatırlıyorum onu. Hala buralardaysa çaktırmadan bana söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. İlgili konudaki mesajım cevapsız kaldığına göre moderatörler arasında bir sır.
cengover_ekin dedi: Ne oldu ona, bilginiz var mı? Hatırlıyorum onu. Hala buralardaysa çaktırmadan bana söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. İlgili konudaki mesajım cevapsız kaldığına göre moderatörler arasında bir sır.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 9 Eylül 2020 #45 Buralardaysan bir göz kırp AsosyalGNC1.