optimusprime10
Picopat
Benim satmak istediğim ürünüm var bunun için konu açsam böyle bir şey mümkün mü forum kurallarına aykırı mıdır?
Peki satış için iletişim bilgileri gibi şeyler istemek yasak mıdır ?Hayır da ikinci el satış gibi bir kategori var orada açman lazım yoksa yasak tabi.
Sanmıyorum, fakat o bölümde konu açabilmen için kriterler var.Peki satış için iletişim bilgileri gibi şeyler istemek yasak mıdır ?
yasak değil diye biliyorum ama ana konuşmanın burda olması lazım sonradan artık buluşacağız falan öyle işler için dc'ye geçersiniz sonra da numara alımı falan. Burda paylaşmayın yani yasak olsa da olmasa da.
Tamamdır teşekkür ederim bu bilgi için...Sanmıyorum, fakat o bölümde konu açabilmen için kriterler var.
- Minimum 500 mesajınız olmalı.
- Üyelik tarihinizin üzerinden 1 yıl geçmiş olmalı.
Diyorum ki sadece numara ve buluşma yeri hariç burada halledin yani adamı direkt DM'ye çağırırsanız uyarı yersiniz.Ama nasıl satış yapıcam ki? Burda herkese açık buluşma yeri ve tarihi veremem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.