Technopat Uygulaması İncelemesi

Makaleler
6
"Evet arkadaşlar ben" diyerek başlamayacağım tabii ki [emoji1]. Technopat'ın bir uygulaması olduğunu ilginçtir ki yeni fark ettim, ekrana uygulamamız var diye bildirim çıktı. Ben de bir deneyelim bakalım şu Technopat'ı, hep onlar mı inceleyecek diye düşündüm.

1)Performans

Uygulama da şu ana kadar en ufak bir kasma olmadı. Kullandığım telefon 6 yıllık Java'dan dönme Android ve gerçekten telefon normalde 20MB üzeri uygulama açınca can çekişmeye başlıyor. 34MB olan Technopat uygulaması bu telefonda hiç kasmadığına göre, diğer cihazlarda kasmasına imkan yok gibi gözüküyor.

2)Tasarım

Metarial Design denilen ve son iki yıldır modern olan tasarıma sahip. Eklenilen Karanlık Modu sayesinde de gece uygulamayı kullanmak daha kolay oluyor. Site görünümü dışında da uygulamada reklam yok(Bunu dediğim için koyacaklar şimdi[emoji12] ).

3)Kişisel Yorumlarım ve Tavsiyeler

Genel olarak memnun kaldım, fakat site görünümü kısmında Google reklamı, Tapatalk ve uygulamanın üstündeki çubuk birleşince haberlere ekranda yer kalmadı, ama bu sorun ekranı 4" den büyük telefonlarda olmaz diye düşünüyorum. Yeni konu oluştururken normalde sitede olan ve bize daha önceden açılan benzer konuları gösteren tavsiyeler kısmı eklenirse daha güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama üzerinde resim görüntülemek sıkıntı oluyor. Bir sitede toplanan sistemin ekran görüntüsü uygulama üzerinden anlaşılmıyor. Resim çözünürlüğü çok düşük oluyor ve hiçbir şey anlaşılmıyor. Uygulamada gördüğüm tek sorun bu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı