Technopat Uygulaması

Olursa gerçekten çok güzel olur fakat olmasa da sıkıntı değil zaten mobil tarayıcılarla sıkıntısız siteye girilebiliniyor. Yeniden uygulamayı geliştirmek ve destek sunmak emek-zaman ister, uygulama zaten bazı yönlerden sıkıntılı idi. Hali hazırda site mobilde çalıştığı için yapacaklarını sanmam.

Akil hocam merhaba, dediğinizi anladım.
2.2 sürümde peki görünüm olarak uygulamanın temasını vermeyi düşündünüz mü?
Yönetim bilir daha çok orasını fakat tahminimce PWA olarak sanırım Tapatalk görünümü olmayacak. Normal sitenin daha iyi ve uyumlu uygulama gibi halini düşün.

Yönetim bilir daha çok orasını fakat tahminimce PWA olarak sanırım Tapatalk görünümü olmayacak. Normal sitenin daha iyi ve uyumlu uygulama gibi halini düşün.
Anladım hocam şu "+ " simgeli konu oluştur olayına bayılıyordum ondan sordum.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben buna gerek olmadığını düşünüyorum. Site zaten mobil destekli ve gayette güzel şahsi fikrimce.

Bence gerek var. Ben daha önce Android kullanırken tarayıcı bildirimlerini bu site için açıyordum ama şu an iPhone kullandığım için tarayıcı bildirimleri bildiğim kadarıyla olmadığından ancak siteye girerek bildirimlerden haberdar olabiliyorum. Uygulama olsa ve bildirimlerden haberdar olsak daha iyi olurdu. Hem daha konsantre oluyor bir uygulama ile giriş yapınca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı