Öneriler başlığı bulamadığım için buraya yazmak istedim. Benim de bir önerim var. Geçenlerde ikinci el kategorisinde başlık açtım. Resim yüklemeye çalıştığımda "albüm, medya" gibi bir sekme açıldı ama yükleyemedim. Sonrasında bir resim paylaşma sitesine yükledim fotoğrafları ve ubb koduyla metine yerleştirdim. Bu yasakmış. Kuralları okumamam benim hatam tabi, yine de böyle bir kural olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Sonuç olarak moderatör haklı olarak uyarı ve ceza verdi. İnsaflı biriymiş ki sadece 1 saatlik ceza verdi ve ilanım yayınlandı. Ben de bu vesileyle başlığı açarken resim yüklemek için aşağıdaki "Görsel Yükle" butonunu kullanmayı öğrendim. (Genelde eski forumlardan alışık olduğum üzere, resim paylaşma butonunun da üstteki düzenleme çubuğunda olduğunu düşünmüştüm. Hiç dikkatimi çekmemişti o aşağıdaki buton.) Sonuç olarak moderatör benim resimlerimi düzenlemek zorunda kaldı. Zahmet verdik kendisine.
Uygulanabilirliği kolay mıdır zor mudur bilmiyorum ama foruma ubb koduyla resim paylaşım sitelerinden resim yerleştirmek doğrudan sistem tarafından engellense bence güzel olur. Ayrıca sosyal kurallarındaki resim yükleme rehberinin güncellenmesi fena olmaz. Anladığım kadarıyla 2014'ten bu yana forumun arayüzü epey değişmiş.