Technopat ve Technopat hakkında yalan konuşanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat Sosyal çok rezil bir forum, çünkü çoklu üyeliklere izin vermiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu baştan aşağı troll zaten.

Ünlemi unuttunuz herhalde.

Konuyla alakalı olacak, Technopat hakkında yorum yapan bir videoya denk geldim. Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır tabi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Konuyla alakalı olacak, Technopat hakkında yorum yapan bir videoya denk geldim. Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır tabii.

Donanım arşivi boş yapmış.

Eki Görüntüle 871659
Niye beni üzdün demiş. Düşün yardım almaya geliyorsun, çöp diyorlar. Üzüldüm şu an bak.

Turbox, İzoly, Hadron, Everest vb. kullananlara bir küfür edilmediği kalıyor burada ona bakarsan. Belki alırken bilmiyordu bu insanlar, yardım istemeye geldiklerinde sayfalar dolusu dalga geçilirken iyi mi oluyor?

Rampage, Dark, Gamepower vb. çöplerini kullanıp kendilerinden düşük kalite ürün kullandığını düşündükleri kişileri ezme ikiyüzlülüğünü bıraktıkları zaman kimse üzülmez belki.

Konuyla alakalı olacak, Technopat hakkında yorum yapan bir videoya denk geldim. Ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır tabi.

Boş yapmak diye buna denir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı