- Makaleler
- 4
Merhaba, bugün tesadüfen karşılaştığım bir başlıkla ve ona benzer diğer başlıklar hakkında konuşacağım,
1. başlık, 19 hesap çok bir şey değil yani(!):
forum.shiftdelete.net
Girmek istemeyenler için özet geçeyim, arkadaşımızın mesajı şu şekilde:
Burada üstün zekalı arkadaşımız kuralları okumadan 19 adet hesap açmış. Hesaplar kapatıldığı için moderatörlere sallıyor
.
2. başlık, forum zaten berbat(!):
www.technopat.net
Özet: Arkadaşımız mouse için makro soruyor, Mikail Fidan ise mouse için makronun bulunmasının zor olduğunu söylüyor, arkadaşımız hemen alınıyor, forum berbat ama size söylemiyorum gibi bir cümle sarfediyor, sonuç: Ban!
3.başlık, 7500 TL yani azıcık para (!):
eksisozluk.com
Yahu arkadaş 7500 TL'yi adama teslim edersen sorun sende zaten.
Evet aynen böyle, hepsi de saçma sapan konuşmuşlar.
Düşüncelerinizi almak isterim
.
1. başlık, 19 hesap çok bir şey değil yani(!):
Technopat sosyal REZİLLİĞİ
Normalde Technopat sosyali çok sık kullanırım ama artık yok. Bildiğiniz gibi technopat sosyalde çoklu üyelik yasak. Benim 19 tane hesabım vardı ve sadece 3-4 tanesini kapatabilmişler. Aktif olarak kullandığım bir hesabım vardı. Bugün girdiğimde üyeliğiniz reddedilmiştir uyarısını gördüm. Başka...
forum.shiftdelete.net
Normalde Technopat Sosyal'i çok sık kullanırım ama artık yok. Bildiğiniz gibi Technopat sosyalde çoklu üyelik yasak. Benim 19 tane hesabım vardı ve sadece 3-4 tanesini kapatabilmişler. Aktif olarak kullandığım bir hesabım vardı. Bugün girdiğimde üyeliğiniz reddedilmiştir uyarısını gördüm. Başka hesaplarımdan konu açtım ancak onaylanmadı. Hem de 3-4 konu açmama rağmen. Hiç kaleye almadılar. En sonunda ben de önüme gelen mesaja emoji attım. Veee sürprizzz. "giriş izniniz yok" işte böyle. Forumdaki insanlarını ne kadar sevsem de moderatörleri ve yöneticileri berbat.
Burada üstün zekalı arkadaşımız kuralları okumadan 19 adet hesap açmış. Hesaplar kapatıldığı için moderatörlere sallıyor
2. başlık, forum zaten berbat(!):
Everest DLM-355 makro nasıl yapılır?
Bende DLM-355 mouse var da CS:GO için makro yapmak istiyorum. Sol tuşu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bir yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba. Lütfen sohbet edelim şu konu üzerine. Arkadaşlar bu Technopat forumu kurucuları tam bir terbiyesizdir. O forumda her ne kadar çok fazla kural olsa da adaletsizlikten geçilmiyor. Bir moderatörün fikrine ters tepki verdiğiniz anda siliyorlar hesabınızı. Size örnek bırakıyorum.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/everest-dlm-355-makro-nasil-yapilir.128815/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Bu linkten okuyun öğrenin nasıl bir terbiyesiz olduklarını.
Özet: Arkadaşımız mouse için makro soruyor, Mikail Fidan ise mouse için makronun bulunmasının zor olduğunu söylüyor, arkadaşımız hemen alınıyor, forum berbat ama size söylemiyorum gibi bir cümle sarfediyor, sonuç: Ban!
3.başlık, 7500 TL yani azıcık para (!):
14 nisan 2016 technopat recep baltaş rezaleti
biri size yalan söylediğinde ona inanır mısınız? ben inanırım. içimde şüphe olsa da sonuna kadar inanmaya çalışırım. bu hem oyunun kısa sürmesini, hem de iyi olmak için elimden geleni yapmamı sağlar…
Yahu arkadaş 7500 TL'yi adama teslim edersen sorun sende zaten.
Evet aynen böyle, hepsi de saçma sapan konuşmuşlar.
Düşüncelerinizi almak isterim