Technopat verileri ne kadar güvende?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
 
Güvenlik için en önemli unsurlardan birisi güncellik.
  • Her 4 saatte bir sunucu çekirdeğini kontrol eden bir yazılımımız var.
  • Sunucu yönetim yazılımının kendisi otomatik güncelleniyor.
  • Sunucu yazılımını ve işletim sistemini her hafta kontrol edip güncelliyoruz.
  • Sunucudaki olası güvenlik açıklarına karşın üst katmanda Cloudflare korumaları devrede.
  • Şifreler belli bir sürede değişiyor.
  • Sizin şifreleriniz XenForo'nun sunduğu en son standart ile şifreleniyor. Şifreleri biz dahi bilmiyoruz.
Güvenlik bizim için en önemli kriter.
 
Büyük şirketler dediğiniz Sony gibi markalar olabilir neden mi?
Çünkü PlayStation için oyun alırken kart bilgileri giriliyor bu nedenle saldırı yapılıyor ve fidye isteniyor sosyalde hiçbir kart bilgileri girilmiyor ve güvenlik önemli bir husustur kesinlikle Technopat ekibi buna önem verir aklınız kalmasın.
Not: PlayStation tamamen bir örnektir buna Gittigidiyor, Hepsiburada, Steam, Epic Games ve N11 gibikart bilgileri girilen bütün siteler dahildir yanlış anlaşılmasın lütfen.
 
Son düzenleme:
İnternet üzerindeki hiçbir veriniz güvende değildir. Bunu unutmayın :). Ayrıca, büyük şirketlerden veri çalmalarının sebebi şirketten fidye almak. Kim Technopat Sosyal'den neden fidye istesin ki? Bilgisayar toplama konularını yayacak değiller herhalde :D.
Bilgisayar toplama konularını yaysalar daha iyi, belki insanlar Turbox gibi markalardan bilgisayar almaz :D.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı