Technopat Video Süreleri Neden Kısaldı?

Bu konsept çok daha başarılı bence, sürekli aynı masa ve çay bardağını görmek hoş olmuyordu :)
Farklılık her zaman iyidir bence, yeni bir soluk katar.

Videoların kısalması ile eski havanın gittiğini düşündüğüm için pek sıcak bakmıyordum. Ama şimdi düşününce daha kısa sürede aynı bilgiyi eksiksiz bir şekilde alabilmek daha iyi olur. Farklılıkları genel olarak incelediğimizde kamera açısındaki farklılıklar, videoların kısalması, anlatımlarda ana konudan eskisi kadar fazla uzaklaşılmaması ile daha modern bir konsepte geçilmiş. Bu güzel fakat tek istediğim şey eski hızlandırma sahnelerinde ve oyun testi sırasında kullanılan müziği geri getirmeniz. Videolara farklı bir hava katıyordu. Yine istediğiniz müziği kullanın ama arada bu müzik de olsun :).

Eklemek istediğim bir konu daha var. Videolardaki görüntü kalitesi yıllardan beri muazzam derecede.

Teşekkürler. 4K'ya devam. FZ1000'den çok memnun kalınca aynısından bir tane daha aldık. Ama ileride başka bir kameraya geçeceğiz. Şimdilik söylemiyorum ama biraz araştıranlar bulurlar :)

Teşekkürler. 4K'ya devam. FZ1000'den çok memnun kalınca aynısından bir tane daha aldık. Ama ileride başka bir kameraya geçeceğiz. Şimdilik söylemiyorum ama biraz araştıranlar bulurlar :)
Evet 4K'ya devam. Zira bir Netflix bir siz.:)
Anladım o zaman teşekkür ederim.(y)

Bence eskisi daha sıkıcı geliyordu ama izleme istedi geliyor, şimdi ise kısa ve izleme isteği kat kat oluyor.

Aynı zamanda yeni videolarda çoklu kameralar (farklı açılar ve kareler) daha estetik olmuş ve benim hoşuma gitti. Başarılar...

Bu arada geçen bahsettiğim inceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugüne kadar ulaştığımız en tepe nokta oldu diyebilirim. Bir şaheser :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı