Videoların kısalması ile eski havanın gittiğini düşündüğüm için pek sıcak bakmıyordum. Ama şimdi düşününce daha kısa sürede aynı bilgiyi eksiksiz bir şekilde alabilmek daha iyi olur. Farklılıkları genel olarak incelediğimizde kamera açısındaki farklılıklar, videoların kısalması, anlatımlarda ana konudan eskisi kadar fazla uzaklaşılmaması ile daha modern bir konsepte geçilmiş. Bu güzel fakat tek istediğim şey eski hızlandırma sahnelerinde ve oyun testi sırasında kullanılan müziği geri getirmeniz. Videolara farklı bir hava katıyordu. Yine istediğiniz müziği kullanın ama arada bu müzik de olsun .
Teşekkürler. 4K'ya devam. FZ1000'den çok memnun kalınca aynısından bir tane daha aldık. Ama ileride başka bir kameraya geçeceğiz. Şimdilik söylemiyorum ama biraz araştıranlar bulurlar
Teşekkürler. 4K'ya devam. FZ1000'den çok memnun kalınca aynısından bir tane daha aldık. Ama ileride başka bir kameraya geçeceğiz. Şimdilik söylemiyorum ama biraz araştıranlar bulurlar
Bence böyle daha iyi olmuş. Uzun videolardan şikayet edenler vardı gerçi ben etmiyordum ama olsun. Aktarılan bilgi azalmamış aksine Recep Baltaş'ın da söylediği gibi 2 yeni oyun eklenmiş. Kanala gelecek olan yeni izleyicilerin bu konsepti daha çok beğeneceğini düşünüyorum.