ÖZÜR DİLERİM...
Bayanlar ve baylar bildiğiniz üzere birkaç gün önce "Technopat vs Yerli Firmalar Fight" adlı bir video yayınlamıştım. Fakat videonun; herhangi bir markayı savunma gibi gözükmesi olayın akışını değiştirdi. Çünkü asıl konu forumda haksız yere banlar atılmasıydı. Bunu çok kişi fark etmişti zaten.
Ben bahsettiğim konuda hala haklı olduğumu düşünüyorum fakat yaptığım yanlış; bu konuyu forum sahiplerine bildirmeden video çekmem oldu. Bunu ahlaki açıdan yanlış buldum. Her ne kadar artist arkadaşlar, klavye başından parmaklarını çalıştırsa da; genel olarak güzel bir tartışma ve seviyeli bir ortam olduğunu gördüm.
Belki inanmayacaksınız ama şu an bu yazıyı yazarken, yan sekmede Technopat'ın yeni videosu açık. Eskiden beri takip ettiğim ve hala takipten çıkmayıp önerdiğim kanallardandır.
Normalde geri adı atmayan bir yapım var bunu; "YALAN" videolarındaki tehdit ve mahkeme mevzusundan biliyorum. Yani kimseden bir korkum yok. Şu sözüm ile bitireyim: "Ölen birini korkutan tek şey; tekrardan hayata dönmesidir."