LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 12 Eylül 2020 #31 @DJ Dikkatt Camiye mi? Bu arada güzel olmuş
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #32 @SunSet Canım böyle bir şey yapmak istedi yaptım kardeş. Bundan eğleniyorum resim çizerken mutlu oluyorum. Hastalık ile ne alakası var? Ortamı germe. Bi hobimiz var ondan da soğutmayın insanı.
@SunSet Canım böyle bir şey yapmak istedi yaptım kardeş. Bundan eğleniyorum resim çizerken mutlu oluyorum. Hastalık ile ne alakası var? Ortamı germe. Bi hobimiz var ondan da soğutmayın insanı.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.917 Çözümler 62 12 Eylül 2020 #33 Elektrikci_Hasan dedi: Hastalık ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Camiyi mi buldun işeyen resim çizmek? Bunu senden beklemezdim...
Elektrikci_Hasan dedi: Hastalık ile ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Camiyi mi buldun işeyen resim çizmek? Bunu senden beklemezdim...
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #34 SunSet dedi: Camiyi mi buldun işeyen resim çizmek? Bunu senden beklemezdim... Genişletmek için tıkla... Gırgır o hani cami duvarına mı işedin? Muhabbeti var ya ondan yoksa farklı bir düşünce ile çizmedim onu.
SunSet dedi: Camiyi mi buldun işeyen resim çizmek? Bunu senden beklemezdim... Genişletmek için tıkla... Gırgır o hani cami duvarına mı işedin? Muhabbeti var ya ondan yoksa farklı bir düşünce ile çizmedim onu.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.872 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 12 Eylül 2020 #35 Eline sağlık hocam. Her zamanki gibi şahane olmuş.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 12 Eylül 2020 #36 Bana ne zaman çift kılıç vereceksin?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Eylül 2020 #37 Eline sağlık. Benim elimde telefon mu var yoksa otobüsü mü sürüyorum?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #38 LeViAcKeRMaN dedi: Bana ne zaman çift kılıç vereceksin? Genişletmek için tıkla... Ooo reisim sen iste yeter ki Son projede öyle çizeriz
LeViAcKeRMaN dedi: Bana ne zaman çift kılıç vereceksin? Genişletmek için tıkla... Ooo reisim sen iste yeter ki Son projede öyle çizeriz
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.917 Çözümler 62 12 Eylül 2020 #39 Elektrikci_Hasan dedi: Gırgır o hani cami duvarına mı işedin? Muhabbeti var ya ondan yoksa farklı bir düşünce ile çizmedim onu. Genişletmek için tıkla... Yakışmamış bence onu temizle. Sen öyle muhabbetini yapmışsın, ben resimde ne yaptı diye on kere anlamaya çalıştım. Elektrikci_Hasan dedi: Hastalık Genişletmek için tıkla... Detroit oyununda hastalık android de duvarlara böyle bir şeyler çiziyordu.
Elektrikci_Hasan dedi: Gırgır o hani cami duvarına mı işedin? Muhabbeti var ya ondan yoksa farklı bir düşünce ile çizmedim onu. Genişletmek için tıkla... Yakışmamış bence onu temizle. Sen öyle muhabbetini yapmışsın, ben resimde ne yaptı diye on kere anlamaya çalıştım. Elektrikci_Hasan dedi: Hastalık Genişletmek için tıkla... Detroit oyununda hastalık android de duvarlara böyle bir şeyler çiziyordu.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #40 Kerem00 dedi: Eline sağlık. Benim elimde telefon mu var yoksa otobüsü mü sürüyorum? Eki Görüntüle 666174 Genişletmek için tıkla... Keşke sabah çekseydim ya. En alttaki resimde daha net gözüküyor. Otobüsü sürüyorsun @SunSet Beni bilen biliyor fotoğrafı değiştirmeme lüzum yok. Çok uğraştım, silemem.
Kerem00 dedi: Eline sağlık. Benim elimde telefon mu var yoksa otobüsü mü sürüyorum? Eki Görüntüle 666174 Genişletmek için tıkla... Keşke sabah çekseydim ya. En alttaki resimde daha net gözüküyor. Otobüsü sürüyorsun @SunSet Beni bilen biliyor fotoğrafı değiştirmeme lüzum yok. Çok uğraştım, silemem.