Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 8 Eylül 2020 #101 Clarence Morrow dedi: Ben kimseden kaçmam, görev gereği saklanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kaşarları kaçıran fareleri mi yakalamaya çalışıyordunuz hocam?
Clarence Morrow dedi: Ben kimseden kaçmam, görev gereği saklanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kaşarları kaçıran fareleri mi yakalamaya çalışıyordunuz hocam?
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Eylül 2020 #102 1. Resim sol alt taki kardeşimize yazık olmuş.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Eylül 2020 #103 Elementor dedi: Kaşarları kaçıran fareleri mi yakalamaya çalışıyordunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kv karşıtı hain kediyi yakalamak için KGT tarafından çalıya yerleştirildim. Kendisi şu an mezarda.
Elementor dedi: Kaşarları kaçıran fareleri mi yakalamaya çalışıyordunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Kv karşıtı hain kediyi yakalamak için KGT tarafından çalıya yerleştirildim. Kendisi şu an mezarda.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 8 Eylül 2020 #104 Clarence Morrow dedi: Kv karşıtı hain kediyi yakalamak için KGT tarafından çalıya yerleştirildim. Kendisi şu an mezarda. Genişletmek için tıkla... Kılıç bey bizim çalıyı Testere Necmi'nin kedileri kesmiş kendileri kullanıyor. Şimdi ne yapacağız?
Clarence Morrow dedi: Kv karşıtı hain kediyi yakalamak için KGT tarafından çalıya yerleştirildim. Kendisi şu an mezarda. Genişletmek için tıkla... Kılıç bey bizim çalıyı Testere Necmi'nin kedileri kesmiş kendileri kullanıyor. Şimdi ne yapacağız?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #105 Dos bilmiyordu öğrendi. İlk icraatını da hemen yaptı yapıştırdı espriyi
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 9 Eylül 2020 #106 Kılıç ile Soru-Cevap @Kılıç ⚔ Hocam, bizim soruları göz ardı ediyorsunuz sanki.. www.technopat.net Hocam bu konuya bekleniyorsunuz.. @Elektrikci_Hasan
Kılıç ile Soru-Cevap @Kılıç ⚔ Hocam, bizim soruları göz ardı ediyorsunuz sanki.. www.technopat.net Hocam bu konuya bekleniyorsunuz.. @Elektrikci_Hasan
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #107 Affansen dedi: Sorumun cevabını gerçekten merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın.
Affansen dedi: Sorumun cevabını gerçekten merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.767 Makaleler 8 Çözümler 238 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #108 Elektrikci_Hasan dedi: Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın. Genişletmek için tıkla... Hasan hocam, eğer zor durumdaysanız bir sonraki konunuza simgesi ekleyin.
Elektrikci_Hasan dedi: Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın. Genişletmek için tıkla... Hasan hocam, eğer zor durumdaysanız bir sonraki konunuza simgesi ekleyin.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Eylül 2020 #109 Elektrikci_Hasan dedi: Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın. Genişletmek için tıkla... Güzel cevap oldu tesekkürler. İsmimin espri amaçlı kullanılmasını seviyorum. Tabi sevdiğim kişiler tarafından. Siz yapabilirsiniz.
Elektrikci_Hasan dedi: Kusura bakma Affansen. Beni affetsen? Oradaki tag meslek değil, esrarengiz gizli bir vaziyet ... Daha da konuşmam bunun hakkında. Yazmayın. Genişletmek için tıkla... Güzel cevap oldu tesekkürler. İsmimin espri amaçlı kullanılmasını seviyorum. Tabi sevdiğim kişiler tarafından. Siz yapabilirsiniz.
A abdullahsogukpinar Decapat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 96 9 Eylül 2020 #110 Elektrikci_Hasan dedi: Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama Eki Görüntüle 661919 Genişletmek için tıkla... Ben niye yokum
Elektrikci_Hasan dedi: Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama Eki Görüntüle 661919 Genişletmek için tıkla... Ben niye yokum