Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #121 jeffington dedi: Yer varsa beni de alabilir misiniz kenarlar da gözüksemde olur . Genişletmek için tıkla... Bu cümleyi 3. İstila konusunun altına yaz. Oradan bakıp yarın yapacağım oraya yaz unutmayayım.
jeffington dedi: Yer varsa beni de alabilir misiniz kenarlar da gözüksemde olur . Genişletmek için tıkla... Bu cümleyi 3. İstila konusunun altına yaz. Oradan bakıp yarın yapacağım oraya yaz unutmayayım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 12 Eylül 2020 #122 Sağ alt köşede mızrakları tutanlardan biri de benim, kağıt yetmemiş o yüzden ismimi yazmamış yoksa kesin yazardı.
Sağ alt köşede mızrakları tutanlardan biri de benim, kağıt yetmemiş o yüzden ismimi yazmamış yoksa kesin yazardı.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #123 CJack60 dedi: Sağ alt köşede mızrakları tutanlardan biri de benim, kağıt yetmemiş o yüzden ismimi yazmamış yoksa kesin yazardı. Genişletmek için tıkla... Yapalım hocam sizi de. Benim konulardan 3.Sünün altına yaz, şimdi yatacam kalktığımda çizeceğim.
CJack60 dedi: Sağ alt köşede mızrakları tutanlardan biri de benim, kağıt yetmemiş o yüzden ismimi yazmamış yoksa kesin yazardı. Genişletmek için tıkla... Yapalım hocam sizi de. Benim konulardan 3.Sünün altına yaz, şimdi yatacam kalktığımda çizeceğim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #124 Elektrikçi Hasan çalışıyor. Hizmet bee. Şimdiden kolay gelsin hocam.