Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 8 Eylül 2020 #61 Seradotwav dedi: Açtığı konuları okuyun, bünyesinde çok fazla pesimist düşünce olduğu için Miami'de, o çok istediği kızlarla, tatilde. Genişletmek için tıkla... Hocam okuyordum zaten. Her öneriye param yok diyordu
Seradotwav dedi: Açtığı konuları okuyun, bünyesinde çok fazla pesimist düşünce olduğu için Miami'de, o çok istediği kızlarla, tatilde. Genişletmek için tıkla... Hocam okuyordum zaten. Her öneriye param yok diyordu
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #62 Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya.
Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 8 Eylül 2020 #63 Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla soru soruyordu. Sorgulamaması gereken şeyleri sorguladığı için uzaklaştırıldı.
Lejax dedi: Acaba neden ban yedi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Çok fazla soru soruyordu. Sorgulamaması gereken şeyleri sorguladığı için uzaklaştırıldı.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Eylül 2020 #64 BalikŞuşişi dedi: Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, akıl hocalarımdan biri ve yolunu benimseyip, sevdiğim sayılı kişilerden.
BalikŞuşişi dedi: Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, akıl hocalarımdan biri ve yolunu benimseyip, sevdiğim sayılı kişilerden.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 8 Eylül 2020 #65 BalikŞuşişi dedi: Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya. Genişletmek için tıkla... acv dedi: Çok fazla soru soruyordu. Sorgulamaması gereken şeyleri sorguladığı için uzaklaştırıldı. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim zaten. Son zamanlarda açtığı konuları görmüyordum. Demek ki sebebi buymuş
BalikŞuşişi dedi: Allah allah acaba neden . Belki troll konular açtığı için olabilir. Tam kral ya. Genişletmek için tıkla... acv dedi: Çok fazla soru soruyordu. Sorgulamaması gereken şeyleri sorguladığı için uzaklaştırıldı. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim zaten. Son zamanlarda açtığı konuları görmüyordum. Demek ki sebebi buymuş
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #66 Mithat Berhan dedi: Ne bir dahaki proje? Hiçbir şey anlamadığım gibi listenin en sonuna yazmışsınız. Benim yerime listedekilerden birini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada son veya baş önemi yok rastgele yazdım. Sonrakinde direkt koyacaktım seni Lejax dedi: Tahmin etmiştim zaten. Son zamanlarda açtığı konuları görmüyordum. Demek ki sebebi buymuş. Genişletmek için tıkla... Sebebi 2.sayfada dos arkadaşın attığı bu resimden sonra Merheng'in yazdığı bu yazı. Rahmetli iyi insandı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Mithat Berhan dedi: Ne bir dahaki proje? Hiçbir şey anlamadığım gibi listenin en sonuna yazmışsınız. Benim yerime listedekilerden birini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu arada son veya baş önemi yok rastgele yazdım. Sonrakinde direkt koyacaktım seni Lejax dedi: Tahmin etmiştim zaten. Son zamanlarda açtığı konuları görmüyordum. Demek ki sebebi buymuş. Genişletmek için tıkla... Sebebi 2.sayfada dos arkadaşın attığı bu resimden sonra Merheng'in yazdığı bu yazı. Rahmetli iyi insandı.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 8 Eylül 2020 #67 Tüh ya, kaçırdık cümbüşü. Banlı değilim hayır. Pikniğe gitmiştim. @Elektrikci_Hasan Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Kılıç kullanarak @Elementor'u arkadan vurmam daha uygun olurdu ama bunu da çok beğendim. Tekrar ellerine sağlık. Elementor dedi: Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor. Genişletmek için tıkla... Yazıları gülerek okumuştum, etkisinde kalacağımı zannetmiyorum.
Tüh ya, kaçırdık cümbüşü. Banlı değilim hayır. Pikniğe gitmiştim. @Elektrikci_Hasan Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Kılıç kullanarak @Elementor'u arkadan vurmam daha uygun olurdu ama bunu da çok beğendim. Tekrar ellerine sağlık. Elementor dedi: Hocam o dünkü 2 forumun tartışmasının arasında kaldı, psikolojik sorunlarla yüzleşiyor. Genişletmek için tıkla... Yazıları gülerek okumuştum, etkisinde kalacağımı zannetmiyorum.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #68 Clarence Morrow dedi: Tüh ya, kaçırdık cümbüşü. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama
Clarence Morrow dedi: Tüh ya, kaçırdık cümbüşü. Genişletmek için tıkla... Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Eylül 2020 #69 Hocam beni de ekler misiniz? Böyle bir şeyde bulunmak hoşuma gider ama fazla tanımıyor olabilirsiniz beni, yapmazsanız da canınız sağ olsun.
Hocam beni de ekler misiniz? Böyle bir şeyde bulunmak hoşuma gider ama fazla tanımıyor olabilirsiniz beni, yapmazsanız da canınız sağ olsun.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 8 Eylül 2020 #70 Elektrikci_Hasan dedi: Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama Eki Görüntüle 661919 Genişletmek için tıkla... Hocam, geçen yere dökülen şekerlerinizi topluyayım derken, Kılıç arkadan saplamış yine. Eğilmeye, arkamızı dönmeye gelmiyor.
Elektrikci_Hasan dedi: Bir dahakine erken gel kuzzuuum. İhlamur kaynatayım, gerçi içeride yapacak adam kalmadı ama Eki Görüntüle 661919 Genişletmek için tıkla... Hocam, geçen yere dökülen şekerlerinizi topluyayım derken, Kılıç arkadan saplamış yine. Eğilmeye, arkamızı dönmeye gelmiyor.