Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #1 Öncelikle merhabalar dün site bende fişek gibiyken bugün tıkladığım yer 10-15 saniye sonra yükleniyor ve acayip yavaş nedeni nedir ?
Öncelikle merhabalar dün site bende fişek gibiyken bugün tıkladığım yer 10-15 saniye sonra yükleniyor ve acayip yavaş nedeni nedir ?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.817 Makaleler 13 Çözümler 705 8 Haziran 2020 #2 2020 Sunucu Yol Haritası İnternet sitesi de düzelmiş. Az önce yazılımla aldım sanırım ondan geldi. Beni mi bekledi bu Epic :D www.technopat.net Bu konudan yeni sunucu hakkında bilgileri takip edebilirsiniz. Yeni sunucuya geçtikten sonra umarım bu yavaşlıklar biter.
2020 Sunucu Yol Haritası İnternet sitesi de düzelmiş. Az önce yazılımla aldım sanırım ondan geldi. Beni mi bekledi bu Epic :D www.technopat.net Bu konudan yeni sunucu hakkında bilgileri takip edebilirsiniz. Yeni sunucuya geçtikten sonra umarım bu yavaşlıklar biter.