Halihazırda online çalışan arkadaşlar var. Ofise fiziksel olarak gelmesi gerekiyor ürünleri test edebilmesi için. Bugün Cumartesi ve ben ofise geldim video çekmek için.
Arkadaşlar ufak bilgilendirme çoğu kişi şehir demiş ilçe yüzünden de çoğu kişi başvuramıyor İstanbul trafiği toplu taşıma ile ulaşım çok kötü çok kalabalık... Bende çalışmak istiyorum ama ilçe farkı yüzünden kanayan yaram keşke aracım olsaydı.
Neden almayalım ki? Reklamcımız kadın. Zaten erkek aday arıyoruz diye bir ibare de yok ilanda.
Halihazırda Online çalışan arkadaşlar var. Ofise fiziksel olarak gelmesi gerekiyor ürünleri test edebilmesi için. Bugün cumartesi ve ben ofise geldim video çekmek için.
Arkadaşlar ufak bilgilendirme çoğu kişi şehir demiş ilçe yüzünden de çoğu kişi başvuramıyor İstanbul trafiği toplu taşıma ile ulaşım çok kötü çok kalabalık... Bende çalışmak istiyorum ama ilçe farkı yüzünden kanayan yaram keşke aracım olsaydı.
Ekran yüzleri ile birebir tanışmak tabii ki de başka bir deneyim fakat 7 saat boyunca giriş seviyesi bir ücret karşılığında çalışmak bana stajerin öğrenci olmayan sürümü olduğunu düşündürdü.