Technopat Yeni Çalışma Arkadaşları Arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsiyet önemli mi acaba? Kadın almazlar diye düşünüyorum.

Neden almayalım ki? Reklamcımız kadın. Zaten erkek aday arıyoruz diye bir ibare de yok ilanda.

Online çalışma düşünürseniz teklifinizin altında bir maaşa yapabilirim.

Halihazırda online çalışan arkadaşlar var. Ofise fiziksel olarak gelmesi gerekiyor ürünleri test edebilmesi için. Bugün Cumartesi ve ben ofise geldim video çekmek için.

Online aradığınız zaman yine buradan mı duyuru yapıyorsunuz? Şehir yüzünden başvuramıyorum.

Arkadaşlar ufak bilgilendirme çoğu kişi şehir demiş ilçe yüzünden de çoğu kişi başvuramıyor İstanbul trafiği toplu taşıma ile ulaşım çok kötü çok kalabalık... Bende çalışmak istiyorum ama ilçe farkı yüzünden kanayan yaram keşke aracım olsaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden almayalım ki? Reklamcımız kadın. Zaten erkek aday arıyoruz diye bir ibare de yok ilanda.

Halihazırda Online çalışan arkadaşlar var. Ofise fiziksel olarak gelmesi gerekiyor ürünleri test edebilmesi için. Bugün cumartesi ve ben ofise geldim video çekmek için.

Maillere ne zaman dönüş yaparsınız olumsuz adaylara da mail üzerinden bilgilendirme yapacak mısınız?

Maillere ne zaman dönüş yaparsınız olumsuz adaylara da mail üzerinden bilgilendirme yapacak mısınız?
Haftaya dönüş yaparız. Çok fazla başvuru olursa olumsuz olacaklara dönüş sözü veremiyorum.

Arkadaşlar ufak bilgilendirme çoğu kişi şehir demiş ilçe yüzünden de çoğu kişi başvuramıyor İstanbul trafiği toplu taşıma ile ulaşım çok kötü çok kalabalık... Bende çalışmak istiyorum ama ilçe farkı yüzünden kanayan yaram keşke aracım olsaydı.
Mecidiyeköy ulaşım konusunda yine iyi sayılır. Aşağıdaki seçenekler var:
  • Metrobüs
  • M2 Metro
  • M7 Metro

Ekran yüzleri ile birebir tanışmak tabii ki de başka bir deneyim fakat 7 saat boyunca giriş seviyesi bir ücret karşılığında çalışmak bana stajerin öğrenci olmayan sürümü olduğunu düşündürdü.
Bu ülkede insanlar 10+ saat çalışıp asgari ücret alıyor. Ne bekliyordun?

Haftaya dönüş yaparız. Çok fazla başvuru olursa olumsuz olacaklara dönüş sözü veremiyorum.

Mecidiyeköy ulaşım konusunda yine iyi sayılır. Aşağıdaki seçenekler var:
  • Metrobüs
  • M.2 metro.
  • M7 metro.

Hocam eğer Online çalışma ihtiyacı olursa bana istediğiniz zaman yazabilirsiniz memnuniyetle çalışırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı